Who is Antwerp Management School

This organization stands for vitality and innovation, which translates into far-reaching spaces with multiple meeting places.

About this project

We were looking for an overall solution to brighten up the building and fix the acoustics. They also showed a preference for uniformity regarding the interior, which we totally endorse.

Our solution

The rails, equipped with canon spots, form a grid in the interior. The architecture of the building has shaped the lines for this grid. The concept was enlarged by adding acoustic panels to the whole system. In this way a clear answer is obtained. The stairwells show a spectacle of light fixtures. A combination of surface mounted devices and pendants has been used here. In this way, Modular ensured uniformity throughout the interior. The stairwells bring more value to the building when using a mix of sizes in diameter. The counters are equipped with pendants, released by Modular.

Polyvalent spaces

There are polyvalent spaces on both the ground floor and the first floor. Rails are a flexible solution if you have to redesign the space according to the event. These can carry both spots and pendants, which brings variety within the same space.

Do you want the same result?

Are you inspired by this project or do you have questions? Feel free to contact us.

Contact us

Other Public sector projects

Public sector <p>The Sint-Vincentius hospital is situated in the city of Antwerp. The building displays an old architectural style, which is complimented by the large indoor spaces.</p>

The Sint-Vincentius hospital is situated in the city of Antwerp. The building displays an old architectural style, which is complimented by the large indoor spaces.

View project