• Reclamespot ACE Lighting

  Reclamespot ACE Lighting

  3/21/2019 10:58 AM

  ACE Lighting uit Antwerpen lanceert een nieuwe reclamespot. De spot is een abstract stukje waarin er met lichteffecten wordt gespeeld. Een man in een strak kostuum vertolkt de hoofdrol. De slogan van de campagne is “We Speak Lighting” waarmee we duidelijk willen maken dat we echt wel alles over verlichting kennen.

  Read More
 • DIY: zelf een lichtplan opstellen

  DIY: zelf een lichtplan opstellen

  2/19/2019 5:04 PM

  Bij het inrichten van uw woning en bij het bouwen of renoveren komt verlichting vaak op de laatste plaats. Desondanks is dit wel degelijk een belangrijk aspect voor het vormgeven van uw interieur. Verlichting doet een ruimte staan of vallen. Hier kan u dus best rekening mee houden van bij het begin. Het is nochtans niet moeilijk een lichtplan op te stellen. Wij tonen u hoe het moet.

  Read More
 • DIY: Zelf je lamp maken

  DIY: Zelf je lamp maken

  9/17/2018 3:06 PM

  Het klinkt als een hele uitdaging om zelf een lamp te maken, maar niets is minder waar. Zo heb je de mogelijkheid om eigenhandig zowel hanglampen als tafel-, wand- en vloerlampen in elkaar te knutselen. Er is een overvloed aan designlampen te vinden in winkels, maar op een vrije middag maak je er zo zelf één! Wij hebben ervoor gekozen een wandlamp te maken om even aan te tonen hoe je best te werk gaat.

  Read More
 • Light up your summer nights

  Light up your summer nights

  7/1/2018 3:16 PM

  Maak je buitenruimte klaar voor de zomer met verlichting van ACE Lighting!

  De dagen worden almaar langer en de zomer komt steeds dichterbij. Dat betekent maar één ding: je wil buiten zitten en genieten! Wanneer het zachtjes begint te schemeren, wil je graag nog even verder tafelen met vrienden. Of dat nu in je tuin, op je terras of op je balkon is, dat maakt niet uit. Wat wel belangrijk is, is dat je de juiste keuze van buitenverlichting maakt. ACE Lighting wil je graag een handje helpen en geeft je daarom deze top 3 van kleine buitenlampen. Deze lampjes zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook erg praktisch!

  Read More
 • Lichtpunt niet waar u het wil? 6 oplossingen

  Lichtpunt niet waar u het wil? 6 oplossingen

  7/1/2018 3:13 PM

  Er is niets zo lastig als een lichtpunt dat niet centraal uitkomt boven een tafel. Velen onder jullie zien dit als een obstakel bij het inrichten van een ruimte. Toch ben je niet afhankelijk van de positie van je lichtpunten. Wij tonen u 6 flexibele opties om dit lastige probleem op te lossen! Niet helemaal zeker welke optie juist te gebruiken? Wij pluizen het samen met u uit.

  Read More
 • Eerste hulp bij badkamerverlichting

  Eerste hulp bij badkamerverlichting

  7/1/2018 3:11 PM

  Door middel van de juiste verlichting creëer je de gewenste sfeer in een ruimte. Dit verschilt naar gelang de functie van de ruimte en de uiteindelijke stijl die jij wilt bekomen.

  Anders dan de rest van de woning, heeft de badkamer specifieke vereisten gezien de vochtigheid ervan. Zoals u wel weet gaan water en elektriciteit niet goed samen en veiligheid staat uiteraard op de eerste plaats. Zo moet u letten op de ‘IP-waarde’ en de veiligheidszones met betrekking tot elektriciteit.

  Read More
 • 5 trends gespot op Light + Building 2018

  5 trends gespot op Light + Building 2018

  7/1/2018 2:50 PM

  In tegenstelling tot Euroluce is Light + Building vooral gefocust op het technische aspect van verlichting. Daarom halen we er in deze blogpost vooral technische trends uit die we dit jaar op de beurs hebben gespot.

  Read More
 • Maak je tuin/terras klaar voor de lente

  Maak je tuin/terras klaar voor de lente

  4/17/2018 11:14 AM

  Daar is de lente! Tijd om uw tuin te herontdekken, te genieten van de al iets warmere zon en te ontspannen na een helse winter. Het is dé moment om opnieuw oog te hebben voor uw tuin of terras. Met de juiste buitenverlichting kan u tot in de late uren genieten van het nieuwe frisse groen. Laat de ondergaande zon u niet tegenhouden om gezellig lang buiten te blijven zitten.

  Read More