ACE Lighting uit Antwerpen lanceert een nieuwe reclamespot. De spot is een abstract stukje waarin er met lichteffecten wordt gespeeld. Een man in een strak kostuum vertolkt de hoofdrol. De slogan van de campagne is “We Speak Lighting” waarmee we duidelijk willen maken dat we echt wel alles over verlichting kennen.

WE SPEAK LIGHTING

30 jaar geleden werd ACE opgericht als elektriciteitswinkel. In die 30 jaren groeide ACE als elektriciteitswinkel uit tot ACE Lighting, een verlichtingswinkel gespecialiseerd in het luxe segment.
ACE Lighting bestaat uit een enthousiast team van 8 vaste medewerkers waarvan iedereen een andere opleiding heeft gevolgd.
Dit zorgt voor een mooie diversiteit vanuit verschillende uitgangspunten op de uitwerking van zowel onze toonzalen, ons persoonlijk advies, als onze lichtstudies.

Verlichting in geen studierichting, maar is nog een echt ‘métier’, een vak wat geleerd wordt door ervaring leergierigheid, inzet en een enorme interesse in dit vakgebied. Eigenschappen welke op ons hele team van toepassing zijn.

Wij geven bij ons in verschillende toonzalen in de Kammenstraat lichtadvies op maat. Lichtadvies op maat wil zeggen dat wij zo veel mogelijk proberen in te spelen op uw persoonlijk verhaal.
Een geslaagd lichtproject begint namelijk steeds bij het verhaal van de klant. Wij luisteren naar wat u mooi vindt en achterhalen wat u echt wil. Zo creëren we samen stap voor stap de juiste oplossing voor uw project.
Tijdens een afspraak voor een lichtstudie in ons studiebureau baseren wij ons daarnaast ook op de architectuur en het interieur van de woning, kantoorruimte of ander project. We proberen steeds om een ruimte de juiste sfeer te geven zodat de functie van die ruimte helemaal ondersteund wordt door de verlichting.
Het kwam al eerder aan bod, maar we herhalen het graag: verlichting heeft een enorme impact op de beleving van een ruimte.

De 15 seconden durende spot zal in 2019 te zien zijn in verschillende online campagnes alsook op de regionale televisie in Antwerpen, Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen.