Flos Oblique

Back To You


Na een lange tijd van elkaar niet zien, virtuele lessen, verjaardagsfeestjes via Zoom, staycations en heel veel "me-time" is het eindelijk zover. We komen weer samen. Maak dit academiejaar een flitsende start en tover je kot, bureau of kamer om tot een plek waar je je kan concentreren zodat je daarna fijn naar buiten kan met je vrienden, klasgenoten, geliefden. Kom samen, leer elkaar kennen, breng elkaar op de hoogte en maak nieuwe herinneringen.


Maak een nieuwe start


Een goede manier om je kot of bureau te verlichten, is met lampen die je snel kan verplaatsen en die je pad verlichten, waar je ook gaat. Dankzij onze draadloze, oplaadbare lampen vind je voor elk budget en elke stijl een lamp die bij je past. Met hun compacte vorm en de verscheidene keuze in kleuren, stijl en vorm maak je van je kot gelijk een thuis.

Dankzij de mogelijkheid om de lamp op te laden hoef je je lamp ook niet meer enkel in huis te houden. Je neemt hem mee naar je picknicks in het park, een drankje op het balkon voor een avondje uit of simpelweg van je bureau naar je nachtkastje. Vele van deze lampen zijn speciaal gemaakt om bestand te zijn tegen milde weersomstandigheden, dus geen zorgen als het net begint te regenen.


Humble - One Oplaadbare Tafellamp

&Tradition - Flowerpot VP9 Tafellamp

Astep - Nox Tafellamp



Kies de juiste bureaulamp


Een goede lamp is boven het feit dat hij sfeer kan scheppen en licht schijnt ook functioneel en wetenschappelijk van groot belang voor je bureau en gezondheid. Zo kies je best voor een lamp met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin, zodat je ogen niet al te belast worden. De lamp schijnt dan ook het meest objectieve licht, waardoor je je beter kan concentreren en alles wat op je bureau ligt zo waarheidsgetrouw wordt weergegeven.

In functie van de fysieke mogelijkheden van je bureaulamp is het aan te raden een lamp te kiezen met een verstelbare arm. Dankzij de bewegelijkheid van de bureaulamp plaats jij het licht altijd waar jij het wilt en er behoefte aan hebt.

Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om een mooie, degelijke bureaulamp te hebben staan. Of je nu van de meer klassieke, Engelse look houdt of van de kleurige, robuuste variant. We hebben voor elk wat wils. Dankzij hun degelijke kwaliteit gaan ze ook ver na je studies met je mee.


Anglepoise - Original 1227

Artemide - Tizio LED 3000K

Flos - Goldman

Muuto - Tip


Wever & Ducré - Roomor 1.0

Lumina - Daphine Cloe

Flos - Oblique

Anglepoise - Paul Smith Ed. One



Praktisch op kot


Op kot moet je van elke beschikbare ruimte gebruik maken. Daar kunnen praktische, simpele opbouwspots of eenvoudige hanglampen bij helpen. Deze werk je mooi weg, maar geven je toch voldoende licht.

Blijf je thuis? Dan zijn mooie hanglampen meteen een sfeermaker. Ze kunnen je na drukke dagen vol colleges en gependel helemaal tot rust brengen.


KURO. - verscheidene spots

&Tradition - Flowerpot VP1

Muuto - Fluid Hanglamp

Muuto - E27 Hanglamp



Maak het huiselijk


Creëer gezellige hoekjes met een comfortable fauteuil of zitzak, een plantje en een leuke vloerlamp. Zo kom je helemaal tot rust na een lange dag en voelt ook je kot als thuis aan.


Trizo 21 - Austere Vloerlamp

&Tradition - Bellevue Vloerlamp

Muuto - Leaf Vloerlamp



Zoek de ontspanning op


Naast het vele studeren en uren achter je laptop, boeken en in aula’s die voor de deur staan, vergeet niet te genieten van deze geweldige tijd.

Trek er genoeg op uit met je vrienden, maak herinneringen en laat onze oplaadbare lampen je studietijd verlichten.


Marset - FollowMe

Cini&Nils - Cuboluce

Fatboy - Edison The Petit

Marset - Bicoca


Louis Poulsen - Panthella Mini

Flos - Bellhop

Santa & Cole - Cestita Bateria

&Tradition - Setago



Back To School, Back To You

"Het leven is al een feestje, je hoeft zelf enkel de (licht)slingers op te hangen."



Ontdek onze buitenverlichting.

Onze Feestslinger