Kuro Feestslinger

Tijd voor een feestje!!!

Het weer is goed, de avonden duren lang en dat wil zeggen dat het tijd is om tot in de late uurtjes te genieten van deze prachtige zomeravonden. Wij geven enkele tips mee zodat je alles uit deze mooie dagen kan halen.

Maak je tuin feestklaar met een lichtslinger

Met een guirlande of lichtslinger tover je iedere tuin in een mum van tijd om tot een prachtige feestlocatie. Met de eenvoudige Kuro lichtslinger krijg je al een prachtig effect maar er bestaan ook design slingers waarmee je jouw tuin helemaal omtovert in een parel.

Marset - Santorini

Deze speelse hanglamp van de Spaanse verlichtingsfabrikant Marset kan je eenvoudig omtoveren tot een lichtslinger dankzij de meegeleverde gesp. Een staalkabel om de lampen aan te hangen zal je wel nog zelf moeten voorzien.

Marset Santorini slinger

Vibia - June

Een moderne take op de klassieke lichtslinger was wat de Emiliana Design Studio in gedachten had toen ze de June ontwierp. Er bestaat een variant met 3 of 5 lichtgevende bollen of een variant met 3 of 5 lichtgevende halve manen.

Vibia June slinger

⚡️Een feestje waar en wanneer je wil⚡️

Een oplaadbare lamp kan een echte "party saver" zijn voor als je bijvoorbeeld gaat barbecueën in het park of je avond gezellig op het strand doorbrengt. Het is niet alleen ideaal voor in de tuin of op het terras maar je kan hem ook goed gebruiken op de camping of in een vakantiehuis. Wij zetten de leukste modellen alvast op een rijtje.

Onze volledige collectie oplaadbare tafellampen vind je hier terug.

Santa & Cole - Cestita Bateria

Eén van onze persoonlijke favorieten is de prachtige Cestita Bateria. Het met de hand gesneden cherryhout en het mond geblazen glas maken dit een echt staaltje vakmanschap.

Santa & Cole Cestita Bateria

Flos - Bellhop

Het lijkt wel een paddenstoel hoewel dit niet het idee was achter dit design. Een Bellhop is namelijk een hotelportier, hun iconische hoedje was de inspiratie voor dit product.

Flos Bellhop table lamp

&Tradition - Lucca SC51

Deze elegante draagbare lamp werd geïnspireerd door de gouden gloed van de Toscaanse stad Lucca. Hij bootst de warmte van de stads nachtelijke licht na.

&Tradition Lucca SC51

Voel je je geïnspireerd? Bekijk gerust ons volledige aanbod met de beste buitenverlichting.

Onze Buitenverlichting