Tijd voor een feestje!!!

Het weer is goed, de avonden duren lang en dat wil zeggen dat het tijd is om tot in de late uurtjes te genieten van deze prachtige zomeravonden. Wij geven gedurende de hele zomer tips mee zodat je alles uit deze mooie dagen kan halen.

Maak je tuin feestklaar met lichtslingers

Met een guirlande of lichtslinger tover je iedere tuin in een mum van tijd om tot een prachtige feestlocatie. Met onze standaard lichtslinger krijg je al een prachtig effect maar er bestaan ook design slingers waarmee je jouw tuin helemaal omtovert in een parel.

Kuro. Lichtslinger

Kuro. - Lichtslinger
Met deze lichtslinger van Kuro. breng je heel veel sfeer in je tuin. Door de lengte van 12m en een handige koppelstekker kan je echt elke overspanning aan.
Bekijk het product

Santorini Lichtslinger    Marset - Santorini

Deze speelse hanglamp van de Spaanse verlichtingsfabrikant Marset kan je eenvoudig omtoveren tot een lichtslinger dankzij de meegeleverde gesp. Een staalkabel om de lampen aan te hangen zal je wel nog zelf moeten voorzien.

Bekijk het product

Vibia - June

Een moderne take op de klassieke lichtslinger was wat de Emiliana Design Studio in gedachten had toen ze de June ontwierp. Er bestaat een variant met 3 of 5 lichtgevende bollen of een variant met 3 of 5 lichtgevende halve manen.


Bekijk het product