Flos Bon Jour Unplugged Oplaadbare Tafellamp

Deze draadloze topper ontworpen door Philippe Starck geeft indirect licht. De Bon Jour Unplugged heeft een batterijlevensduur van maar liefst 6 uur en is beschikbaar in verschillende elegante kleuren.

LET OP:
Dit artikel wordt verkocht zonder lampenkap. Indien je de lampenkap erbij wenst, kan je deze afzonderlijk bijbestellen via deze link!

VOORRAAD
Maak een selectie om de beschikbaarheid te weten.
Vanaf € 259,25 Regular Price € 305,00

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs
Philippe Starck (1949) is een Frans ontwerper en interieurarchitect. Zijn oeuvre is enorm gevarieerd. Hij ontwerpt niet enkel verlichting en woonaccessoires, maar ook verschillende gebruiksvoorwerpen, een motor, deurklinken en zo veel meer. Hij heeft in vele opzichten vernieuwing gebracht en is een onmisbare schakel geworden in de huidige designwereld.

Een van zijn ontwerpen is de Bon Jour Unplugged. Deze oplaadbare tafellampjes zijn de ideale sfeermakers voor tijdens het eten of naast je bed. Draadloos kan je ze overal kwijt. Beschikbaar in verschillende kleuren pas je ze makkelijk aan aan elk interieur. Het tafellampje is heel minimalistisch van design. Je kan ze een persoonlijke touch geven door ze aan te kleden met jou favoriete tafellampje.
Meer informatie
Afmetingen ø13cm x H: 27cm
Merk Flos
Ontwerper Philippe Starck
Jaar van het ontwerp 2015
Ruimtes Slaapkamer, Woonkamer
Stijl Modern, Trending
Materiaal Aluminium, PMMA
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Ja
Lichtbron inbegrepen Ja
Lichtsterkte (Lumen) 136 Lumen
CRI / Kleurweergave (Ra) 90
IP-waarde IP20 (Beschermd tegen grote vaste stoffen)