Flos Wirering Wandlamp

De Wirering is een oefening in reductie. De lamp werd teruggebracht tot zijn essentie: de elektriciteitsdraad en de lichtbron. De minimalistische Wirering hangt prachtig tegen de wand in de woon- of slaapkamer en voorziet u van sfeervol, indirect licht.
VOORRAAD
Maak een selectie om de beschikbaarheid te weten.

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

Formafantasma is een Italiaans ontwerpersduo dat gevestigd is in Amsterdam. Na hun opleiding aan de Design Academy Eindhoven richtten Andrea Trimarchi en Simone Farresin Studio Fomafantasma op. Hun oeuvre bestaat uit een coherente verzameling werk, dat gekarakteriseerd wordt door experimentele studies van materialen, het onderzoeken de relatie tussen traditionele en locale cultuur en een kritische kijk op duurzaamheid.


In 2018 ontwierp Formafantasma deze Wirering wandlamp voor Flos. De Wirering bestaat uit twee afzonderlijke componenten: een op maat gemaakte riem-achtige elektriciteitskabel en een ring met een LED strip. De kabel, die andere ontwerpers steeds proberen te verbergen, is hier het middelpunt van de belangstelling. De kabel die energie naar de ring stuurt, zodat de lamp kan branden.

Meer informatie
Afmetingen 320 mm x 2080 mm
Merk Flos
Ontwerper Formafantasma
Jaar van het ontwerp 2018
Ruimtes Slaapkamer, Woonkamer
Stijl Modern, Speels
Materiaal Aluminium, Polycarbonaat, Rubber
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Ja
Kabellengte 250.00
Energielabel A++
Lichtbron inbegrepen Ja
Lichtsterkte (Lumen) 712 Lumen
CRI / Kleurweergave (Ra) 90
Verbruik (Watt) 16
IP-waarde IP20 (Beschermd tegen grote vaste stoffen)