Foscarini Gregg Outdoor X-large Staanlamp

De organische en poëtische vormen die de Foscarini Gregg Outdoor staanlampen typeren, zijn gemaakt van geblazen glas. De Gregg Outdoor staanlampen kunnen stand-alone of in meerdere composities gebruikt worden.
BESCHIKBAAR
Dit product van Foscarini is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van 2 - 4 weken.
€ 405,35

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

De Gregg famillie is een groep lampen in verschillende groottes en modellen. Het is een van de meest veelzijdige collecties van Foscarini. 


Vorm

De vorm van de Gregg lampen doet sommigen denken aan een kiezelsteen, waarvan het oppervlak glad werd gemaakt door het water van de rivier waarin het steentje heeft gelegen. Anderen vinden dan weer dat de Gregg lampen op eieren van een mythisch wezen lijken. Hoe je het ook bekijkt, Greggs asymmetrische vorm verandert naar gelang het standpunt van de persoon hem bewondert.


Setting

De Gregg lampen passen in verschillende settings. In een huiselijke setting heeft het warme licht dat geproduceerd wordt door de witte fluwelen bol een sterk functionele en decoratieve waarde. 


Ontwerpers

De Gregg familie werd ontworpen door ontwerpers Ludovica en Roberto Palomba. Zij ontwerpen steeds objecten die op een directe manier in contact staan met de mensen die ze uitgekozen hebben. Op deze manier ontstaat er een intieme en langdurige relatie tussen object en eigenaar.

Meer informatie
sku fabrikant 21800310
Merk Foscarini
Ontwerper Ludovica & Roberto Palomba
Ruimtes Terras, Tuin
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Kunststof, metaal
Geschikt voor buitengebruik Ja
Dimbaar Neen
Kabel 490.00
Energielabel A+
Type lichtbron Retrofit LED E27
IP Waarde IP44 (Spatwaterdicht)
Misschien bent u ook geïnteresseerd in