Levering en verzending

U kan kiezen voor de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in onze winkel. Hiervoor kan u bij ACE Headquarters zijn, het hoofdkantoor van ACE Lighting. Van zodra wij u een mail sturen dat de bestelling klaar staat tot 2 weken na berichtgeving, heeft u de tijd om uw bestelling op te halen.

Ook leveren aan huis is mogelijk. Wij werken met twee bezorgpartners, namelijk Bpost en FedEx. Dit zorgt ervoor dat we snel en gemakkelijk bestellingen kunnen versturen. Zolang de levering zich binnen Europa bevindt zijn zendingen mogelijk.

Hoe lang duurt het gemiddeld vooraleer mijn bestelling bij mij arriveert?

De verzendbevestiging via mail wordt voorzien van een “track & trace” code waarmee u het traject van de bestelling kan volgen. Wanneer het product op voorraad is bij bestelling, staat dit binnen 2 werkdagen voor uw deur. Zo niet, dan wordt u geïnformeerd over de bezorgdatum.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen en wanneer krijg ik gratis verzending?

Vanaf een order dat minstens €50 bedraagt, geniet u van gratis verzending. Voor showroomartikelen, producten buiten formaat en speciale promoties kunnen verzendkosten aangerekend worden. Deze zijn afhankelijk van het gewicht, traject en nog enkele andere zaken.

Niet thuis?

Wanneer u niet thuis bent, zal de bezorger van Bpost een bericht van aanbieding in de brievenbus achterlaten. Op dit bericht vindt u het adres van het postkantoor waar u het pakket vanaf de volgende werkdag kan afhalen. Heeft u liever een nieuwe aanbieding van uw pakket, neem dan contact op met Bpost.

Omruilen en retourneren

Bij een omruiling naar een ander product kunnen er verzendkosten in rekening worden gebracht. Hierover zal u geïnformeerd worden. Bent u toch niet tevreden over uw product en wil u het terugsturen? Bekijk dan onze retourvoorwaarden.

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met het ACE Lighting team.

Contacteer ons