Levering en verzending

U kan kiezen voor de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in onze winkel. Hiervoor moet u bij ACE Headquarters zijn, het hoofdkantoor van ACE Lighting. Van zodra wij u een mail sturen dat de bestelling klaar staat tot 2 weken na berichtgeving, heeft u de tijd voor uw bestelling op te halen.

 

Ook is leveren aan huis mogelijk. Wij werken met twee bezorgpartners, namelijk bpost en fedex. Dit zorgt ervoor dat we snel en gemakkelijk bestellingen kunnen versturen. Zover de levering zich binnen Europa bevindt zijn zendingen mogelijk.

 

Levering wanneer het u past.

Als u in de provincie Antwerpen woont kan u ook kiezen voor levering wanneer het u past. Wij komen het pakje dan persoonlijk bezorgen. Via deze service bent u er zeker van dat u de postbode niet zal missen. Voor grote meubels geldt deze service voor de volledige Benelux. 

Om van deze service te genieten moet u even contact opnemen met ons team via info@acelight.be of per telefoon op +32 3 225 27 78

 

Hoe lang duurt het gemiddeld vooraleer mijn bestelling bij mij arriveert?

De verzendbevestiging via mail wordt voorzien van een track & trace code waarmee u het traject van de bestelling kan volgen. Wanneer het product op voorraad is bij bestelling, staat dit binnen 2 werkdagen voor uw deur. Zo niet, wordt de klant geïnformeerd over de bezorgdag via de verzendbevestiging.

 

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen en wanneer krijg ik gratis verzending?

Vanaf een order dat minstens €100 bedraagt, geniet u van gratis verzending. Wanneer dit niet het geval is, worden verzendkosten aangerekend. Deze zijn afhankelijk van het gewicht, traject en nog enkele andere zaken.

 

Niet thuis?

Wanneer u niet thuis bent, zal de bezorger van bpost een bericht van aanbieding in de brievenbus achterlaten. Op dit bericht vindt u het adres van het postkantoor waar u het pakket vanaf de volgende werkdag kan afhalen. Heeft u liever een nieuwe aanbieden van uw pakket, neem dan contact op met bpost.

 

Retourneren

Toch niet tevreden over uw product? Bekijk onze retourvoorwaarden of stuur uw product meteen terug.

 

Neem contact op met het team van ACE Lighting voor meer informatie.

Contacteer ons