Vibia

Vibia

Vibia haalt zijn inspiratie uit de manier waarop mensen leven, werken en een eigen identiteit creëren. De producten onderscheiden zich door de verfijnde en vaak verrassende vormgeving. Ook vormt de collectie vaak een oplossing voor grote overspanningen of ongewenste lichtpunten binnenhuis. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Afwerking en detaillering zijn voor hen cruciaal en worden aldus vaak nog met de hand uitgevoerd. Dit maakt dat het strakke design nog meer tot zijn recht kan komen in uw interieur. De lichtarmaturen van Vibia komen voor als eyecatchers, maar ook als architecturaal element.

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor Vibia gaat design niet alleen over producten, het gaat ook over het creëren van de ervaring die hen professionele netwerk kan bieden om ontwerpen van ruimtes te ondersteunen en te verrijken, het helpen van het besluitvormingsproces van klanten en het bieden van een geweldige customer journey, zodat het voortdurende onderhoud en de relatie altijd lonend is.

Maak een afspraak in onze winkel voor Vibia


Benieuwd naar de collectie van Vibia? Maak een afspraak in onze winkel! Deze collectie is momenteel exclusief in onze winkel beschikbaar.

Openingstijden
Maandag 9u tot 17u30
Dinsdag 9u tot 17u30
Woensdag 9u tot 17u30
Donderdag 9u tot 17u30
Vrijdag 9u tot 17u30
Zaterdag 10u tot 18u
Zondag Gesloten