Occhio Mito Sospeso 60 Hanglamp

De Occhio Mito Sospeso is een hoogtechnologische LED-hanglamp met gebarenbediening, instelbare kleurtemperatuur en »up/down faden«
VOORRAAD
Maak een selectie om de beschikbaarheid te weten.
Vanaf € 3.121,59

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

De elegante Occhio Mito Sospeso hanglamp is een waar verlichtingswonder. Het is één van de meest veelzijdige hangende lampen die Occhio te bieden heeft. Dankzij de intuïtieve functies, zoals »color tune« en »up/down fading«, zorgt de Occhio Mito Sospeso voor een meesterlijke lichtervaring.


»Color tune«

Selecteer eenvoudig via de gebarenbediening de perfecte kleurtemperatuur voor iedere gelegenheid. Of u nu kiest voor warm licht (2700 Kelvin) of energieker licht (4000 Kelvin), u beschikt altijd over het juiste licht op het juiste moment.


»Up/down fading«

Met één handgebaar kan u de sterkte van de boven- en de onderste lichtringen van de Occhio Mito Raggio regelen. Zo schept u gemakkelijk de meest aangename sfeer in de ruimte.


»Occhio Air«

Met deze handige Bluetooth-applicatie kan u de hanglamp volledig vanop afstand bedienen (met uitzondering van de hoogte, die momenteel nog manueel moet worden afgesteld). Meerdere producten groeperen en zo gehele lichtscènes creëren, was nog nooit zo eenvoudig.


Meer informatie
Merk Occhio
Ruimtes Bureau, Eetkamer, Hal, Kantoorruimte, Winkelruimte, Woonkamer
Stijl Architecturaal, Technisch
Materiaal Brons
Geschikt voor Badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Ja
Dimbaar Ja: met Occhio Air App
Energielabel A+
Lichtbron inbegrepen Ja
lichtbron 2 Geïntegreerde LED
Lichtsterkte (Lumen) 3330 Lumen
CRI 95
Verbruik (Watt) 60
IP Waarde IP20 (Stofdicht)
Misschien bent u ook geïnteresseerd in