Over ons

Meer dan 30 jaar ervaring

ACE werd 30 jaar geleden opgericht in Antwerpen als elektriciteitswinkel. In die 30 jaren groeide ACE uit van een elektriciteitswinkel tot een verlichtingswinkel gespecialiseerd in het luxe segment. ACE Lighting bestaat uit een enthousiast team van 7 vaste medewerkers waarvan iedereen een andere opleiding heeft gevolgd. Dit zorgt voor een mooie diversiteit vanuit verschillende uitgangspunten op de uitwerking van zowel onze toonzalen, ons persoonlijk advies, als onze lichtstudies.

 

Een gemotiveerd team van experts

Ons vast team bestaat uit 7 enthousiaste medewerkers van verschillende leeftijden en met een verschillende opleiding. Verlichting is (in België) geen studierichting, maar is nog een echt ‘métier’, iets wat geleerd wordt door ervaring, leergierigheid, inzet en een enorme interesse in dit vakgebied. Eigenschappen welke op ons hele team van toepassing zijn.

 

Steeds nieuwe ontwerpen en technologieën

Door onze geschiedenis zijn wij, startend als elektriciteitswinkel, op het technische aspect zeer goed onderbouwd. Licht technisch is er de laatste jaren, met de opkomst van de LED technologie, enorm veel veranderd. Wij verdiepen ons mee in de ontwikkelingen welke de verschillende fabrikanten op de markt brengen en zijn constant op zoek naar de betere producten in het enorme aanbod op de huidige markt.

 

Professioneel lichtadvies op uw maat

Wij geven bij ons in verschillende toonzalen in de Kammenstraat lichtadvies op maat. Lichtadvies op maat wil zeggen dat wij zo veel mogelijk proberen in te spelen op uw persoonlijk verhaal. Een geslaagd lichtproject begint namelijk steeds bij het verhaal van de klant. Wij luisteren naar wat u mooi vindt en achterhalen wat u echt wil. Zo creëren we samen stap voor stap de juiste oplossing voor uw project.

 

Tijdens een afspraak voor een lichtstudie in ons studiebureau baseren wij ons daarnaast ook op de architectuur en het interieur van de woning, kantoorruimte of ander project. We proberen steeds om een ruimte de juiste sfeer te geven zodat de functie van die ruimte helemaal ondersteund wordt door de verlichting. Het kwam al eerder aan bod, maar we herhalen het graag: verlichting heeft een enorme impact op de beleving van een ruimte.

 

Meer info