Flos Glo-Ball F2 Staanlamp

Een minimalistische staanlamp met diffuus licht. Ontworpen in 1998 door de Britse meubel-ontwikkelaar Jasper Morrison. Deze sfeervolle staanlamp is verkrijgbaar in twee kleuren.
VOORRAAD
Maak een selectie om de beschikbaarheid te weten.
Vanaf € 824,49 Regular Price € 970,00

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

Jasper Morrison (1959) richtte in 1986 zijn eigen studio opin Londen. Zijn ontwerpen zijn steeds minimalistisch. Hij geloofd in hetnuttige en keert zijn rug toe naar versieringen. Hij heeft in zijn carrièreniet alleen verlichting ontworpen, maar ook meubels, accessoires en elektrischeapparaten. Ook op architecturaal vlak heeft hij zijn stempel weten drukken.

 

 

 

Zijn Glo-Ball collectie voor Flos is het voorbeeld voor zijnontwerpfilosofie. Deze collectie enorm minimalistisch en bestaat slecht uit eenmond geblazen, glazen diffuser in mat wit. Een egaal en sfeervol licht wordtgecreëerd. Het eenvoudige design maakt dat ze in elk interieur passen en omervoor te zorgen dat iedereen zijn perfectie armatuur kan kiezen, zijn zebeschikbaar in verschillende modellen, namelijk als tafellampen, staanlampen,plafondlampen, wandlampen en hanglampen. Ook zijn elk van deze modellen nogeens beschikbaar in vier verschillende formaten. Je kan deze hele collectieomschrijven in drie woorden: minimalistisch, praktisch en veelzijdig.

Meer informatie
Afmetingen Ø33 x 175 cm
Merk Flos
Ontwerper Jasper Morrison
Jaar van het ontwerp 1998
Ruimtes Kantoorruimte, Kinderkamer, Slaapkamer, Woonkamer
Stijl Italiaans, Modern
Materiaal Glas, Staal
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Ja
Kabellengte 240.00
Lichtbron inbegrepen Neen
Type lichtbron Retrofit LED E27
IP-waarde IP40 (Voldoende stofdicht)