FLOS store by ACE Lighting

FLOS is een iconisch Italiaans verlichtingsmerk en staat al sinds de jaren zestig aan de voorhoede van designinnovatie.Sinds haar oprichting in 1962 door Dino Gavina en Cesare Cassina zoekt FLOS naar artistieke expressie met geavanceerde technologie om verlichtingsmeesterwerken van elke stijl te leveren. Elke FLOS-armatuur getuigt van toewijding om de grenzen van moderne verlichting te verleggen.

Als exclusieve 'FLOS store' in Antwerpen, België, is ACE Lighting dé eerste keuze voor het complete FLOS-assortiment. Met meer dan 35 jaar ervaring in de designverlichtingsindustrie bieden wij je niet alleen een zorgvuldig samengestelde collectie FLOS-creaties, maar ook een schat aan kennis om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte verlichtingsoplossingen voor al je projecten. Stap onze showroom binnen en dompel jezelf onder in de wereld van FLOS, waar design op de meest boeiende manier samensmelt met verlichting.

Ontdek de ontwerpen van FLOS

Individuele service & professioneel advies

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van FLOS in het historische centrum van Antwerpen, België!

Ons toegewijde team ACE Lighting verlichtingsadviseurs biedt persoonlijk en deskundig advies. Wij helpen je je creativiteit de vrije loop te laten met onze FLOS kennis en showroomstalen, zodat je je huis kunt upgraden met de door jou gekozen FLOS lampen.

Verken een divers scala aan verlichtingsarmaturen, van elegante hanglampen zoals de 2097 tot verfijnde wandlampen, eigentijdse boogvloerlampen zoals de bekende Arco booglamp, en innovatieve tafel- en oplaadbare lampen, allemaal tentoongesteld in de 'FLOS store by ACE Lighting.' Reken op ons om de perfecte lamp voor jouw leefruimte aan te bevelen.

Op de schouders van reuzen

FLOS heeft veel creaties van gerenommeerde ontwerpers die de hedendaagse verlichting herdefiniëren.

De visionaire geest van de gebroeders Achille & Pier Giacomo Castiglioni bracht tijdloze klassiekers voort, zoals de Arco vloerlamp, de Taccia en de Snoopy tafellampen, symbolen van modern design met hun elegante en minimalistische uitstraling.

Een samenwerking met de bekende Franse ontwerper Philippe Starck resulteerde in de grillige Miss K tafellamp, waarin innovatie en stijl naadloos in elkaar overgaan.

Ook onze eigen Antwerpse ontwerper Vincent Van Duysen leverde een bijdrage met het ontwerp van zijn oplaadbare lamp, de Gustave; een bewijs van FLOS' toewijding om diverse designs naar voren te brengen.

Ontdek de wereld van FLOS en aanschouw het samenspel van Italiaans design en internationale baanbrekende verlichtingsconcepten.

FLOS store by ACE Lighting

Stap binnen in onze FLOS store by ACE Lighting en ervaar zelf de FLOS collectie.

Stuur ons je vragen en bijhorende documenten zoals plattegronden, foto's en moodboards, en wij helpen je zo goed mogelijk met gepast individueel advies.

Ervaar de voordelen van onze persoonlijke service en FLOS expertise in de FLOS store by ACE Lighting.

Routebeschrijving naar onze winkel

Kammenstraat 91, 2000 Antwerpen

+32 3 225 27 78

Onze FLOS store by ACE Lighting is centraal gelegen in het winkel-, mode- en designdistrict van Antwerpen op korte loopafstand van het modemusuem en de beste luxe boetieks zoals Louis Vuitton, Ralph Lauren, Chanel, Ermenegildo Zegna en meer.

Of je nu uit de richting van Gent, Brussel, Hasselt of Breda komt, voor de duur van je bezoek aan onze winkel kan je gratis gebruik maken van onze privéparking in de Sint-Antoniusstraat (de eerste groene poort aan je rechterkant).

Verblijf je wat langer in de bruisende stad Antwerpen? Dan raden we je aan te parkeren in de nabijgelegen ondergrondse parking 'Interparking Oudaen' aan Oudaan 3 of verder in de Kammenstraat in 'Q-Park Antwerpen Centrum' aan Kammenstraat 31. Zo kun je zorgeloos genieten van je bezoek aan onze winkel en de culturele pareltjes van 't stad.

Openingsuren

Maandag 9u tot 17u
Dinsdag 9u tot 18u
Woensdag 9u tot 18u
Donderdag 9u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 10u tot 18u
Zondag Gesloten