Occhio Sento

Occhio Sento

Een kunstobject, een gezicht, het bijzondere kenmerk van de architectuur - licht verlevendigt de lijnen en geeft de ruimte diepte. Net als muziek beïnvloedt het de stemming en geeft het ons een goed gevoel. De modulaire armatuurserie Sento realiseert dit met een effectieve lichtbundel naar boven en beneden. Het armatuursysteem kan ruimtes en objecten direct of indirect verlichten en wordt met zijn iconische lichtkegels zelf een soort kunst.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sento - One system, no limits

Een kunstobject, een gezicht, het bijzondere kenmerk van de architectuur - licht verlevendigt de lijnen en geeft de ruimte diepte. Net als muziek beïnvloedt het de stemming en geeft het ons een goed gevoel. De modulaire armatuurserie Sento realiseert dit met een effectieve lichtbundel naar boven en naar onder. Het armatuursysteem kan ruimtes en objecten direct of indirect verlichten en wordt met zijn iconische lichtkegels zelf een soort kunst. Met Sento richt u leefruimtes in met licht - met een uitgebreide keuze aan vloer-, wand-, plafond- en pendelarmaturen plaatst u het licht precies daar waar het nodig is.

Sento Sospeso - Always a stunning experience

Het modulaire lichaam-hoofd principe gebruikt door Sento maakt het allemaal mogelijk: Met een uitgebreide reeks vloer-, wand-, plafond- en hanglampen kunt u de armatuurkop precies plaatsen waar u hem wilt hebben. Dankzij de modulair verwisselbare optische componenten zoals lenzen, inserts en kleurfilters kan voor elke situatie het perfecte lichteffect worden geconfigureerd - nu en op elk moment!

Up/down fading

Occhio's "Up/down fading" maakt het mogelijk: Armaturen met een dubbelzijdige lichtoutput maken een onbelemmerde opwaartse en neerwaartse richting van het licht in de ruimte mogelijk. Dat schept geheel nieuwe mogelijkheden om de lichtsfeer aan te passen - op elk moment!

Height adjustment

Dankzij het geavanceerde rolmechanisme kan de hoogte van Sento sospeso aangepast worden wanneer nodig. Een lichte nuancering naar boven of een zachte duw naar beneden brengt de armatuur op de gewenste hoogte - en ze blijft steeds in evenwicht.

The magic of touch

Eén gebaar is genoeg: Met de "touchless control" van Occhio kan het licht met eenvoudige handbewegingen worden geschakeld, gedimd en naar boven of beneden worden gedimd. Alles zonder schakelaars, dimmers en dergelijke.

Color tune

Via "touchless control", Occhio air of voorinstelling - met "color tune" kunt u zelf bepalen welke kleurtemperatuur u wenst. Of u nu kiest voor warme tinten voor een ontspannen avond of voor stimulerend, koeler licht om uw werk af te krijgen. Met Mito, is het uw keuze - op elk moment.

Kleuren - Live your style

De Sento Sospeso is beschikbaar in 7 verschillende kleuren: phantom, rose gold, bronze, chrome, mat goud, mat wit en mat zwart. Zo kiest u de beste combinatie voor in uw interieur.

Andere variaties van Sento

Naast de Sento sospeso bestaan er nog andere varianten van de Sento: de staanlamp Terra, verscheidene hanglampen en wandlampen.