Occhio

Occhio

Occhio is uitmuntend design, unieke lichtkwaliteit en "joy of use" op het hoogste niveau. Dankzij Axel Meise, begon de onderneming met een revolutionair idee: het creëren van verlichting dat consistent is in design en lichtkwaliteit en dat de optimale oplossing biedt voor elke ruimte. In onze Occhio Brand Store by ACE Lighting stellen we graag met u de ideale Occhio lamp samen. Kom langs en treed toe tot de 'culture of light".

Producten 1-50 van 52

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

In zijn voortdurende zoektocht naar een veelomvattend systeem om deze ruimtelijke complexiteit aan te gaan introduceerde hij al verschillende series waarbij innovatie en design samengaan. Als marktleider in Duitsland staat hij voor licht als evolutie, atmosfeer en kwaliteit.

Tot op heden zijn er al drie grote lijnen uitgebracht binnen Occhio; de L series, de M series en de Mito. De L series is een modulair armatuur en spot systeem geschikt voor zowel privé als publiek, dat in elke situatie het juiste licht aanbrengt. Veelomvattend, uitbreidbaar en unieke lichtkwaliteit creëren specifieke condities voor een overkoepelend design.

Sento, Sento sospesso en Più zijn de drie designs binnen de L series en beschikken over een technologie met sensoren met touch.

De M series, drie verschillende persoonlijkheden met drie verschillende vormelijkheden. Io (ik), een bol, Lui (hij) een cylinder en Lei (zij), een kegel, vormen de triptiek van deze lijn.

Mito is de nieuwste lijn, geïnspireerd op de jaarringen van een boom. Met een simpele aanraking laat je het licht branden, zonder aanraking kan je via bluetooth of nabijheidssensor het licht laten vervagen. De hoogte alsook de kleur zijn veranderlijk, de mogelijkheden zijn oneindig.

ACE Lighting is trotse verdeler van Occhio met een aparte showroom toegewijd aan dit merk.

Occhio by ACE Lighting

Occhio verlichting online kopen

Zoek je designverlichting van Occhio? Kom langs onze Occhio brand store of shop Occhio verlichting online. 

Vandaag de dag is Occhio een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven in verlichting en heeft het zich ontwikkeld van een Duits designicoon tot een internationaal merk in het luxesegment. Het hoofdkantoor is gevestigd in het hart van München en Occhio heeft telt meer dan 240 mensen in dienst. Het merk wordt in heel Europa verkocht via de betere verlichtings- en inrichtingshandel en via de eigen flagship stores in München, Keulen, Hamburg, Berlijn, Kopenhagen en Milaan. Buiten Europa groeit Occhio dynamisch, vooral op de Aziatische markt. De flagshipstore in Shanghai is in januari 2022 geopend. 

Occhio Mito Sospeso

De Mito Sospeso is een design LED hanglamp van Occhio in hoogte verstelbaar, door middel van het revolutionaire "touchless control" gebaren management systeem is het mogelijk om continu de kleur van het licht te calibreren. Het is gemaakt van aluminium, gelakt staal, PVD coating, kunststof, optische siliconen en glasvezel. 

Occhio's meesterwerk - Mito verenigt exquise design met het summum van innovatie. De karakteristieke snit geeft Mito zijn ongeëvenaarde look en met de revolutionaire lichttechnologie kunt u de armatuur als bij toverslag verstellen.

Er zijn veel verschillende uitvoeringen in kleur en grootte.  Bekijk ze hier allemaal.