Over ons

Unieke verlichtingswinkel in Antwerpen

Meer dan 35 jaar geleden werd ACE opgericht als elektriciteitswinkel. Vandaag zijn we dé specialist op vlak van verlichting in en rond Antwerpen. In onze verlichtingswinkels in de Kammenstraat vind je een verrassende mix van zeer exclusieve verlichting en betaalbaar design. Daarnaast hebben we als verlichtingsspecialist ook drie bijzondere brand stores die volledig in het teken staan van één bepaald merk, een unicum in België. ACE Lighting is dus allesbehalve een gewone lampenwinkel.

Professioneel lichtadvies op jouw maat

We geven in verschillende toonzalen in de Kammenstraat lichtadvies op maat. Lichtadvies op maat wil zeggen dat we zo veel mogelijk proberen in te spelen op jouw persoonlijk verhaal. Een geslaagd lichtproject begint namelijk steeds bij het verhaal van de klant. We luisteren naar wat jij mooi vindt en achterhalen wat jij echt wil. Zo creëren we samen stap voor stap de juiste oplossing voor jouw project.

Tijdens een afspraak voor een lichtstudie in ons studiebureau baseren we ons daarnaast ook op de architectuur en het interieur van de woning, kantoorruimte of ander project. We proberen steeds om een ruimte de juiste sfeer te geven zodat de functie van die ruimte helemaal ondersteund wordt door de verlichting. Verlichting heeft dan ook een enorme impact op de beleving van een ruimte.

Gepassioneerde verlichtingsspecialisten

Ons team bestaat uit enthousiaste verlichtingsspecialisten die elk expert zijn in hun vakgebied. De ene adviseert je persoonlijk in onze verlichtingswinkels in Antwerpen, de andere tekent je lichtplannen secuur uit. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn stuk voor stuk gepassioneerd door exclusieve verlichting.

Bovendien legt ons team zich ook toe op het technische aspect van verlichting. Ze verdiepen zich in nieuwe technologieën en zijn constant op zoek naar sterkere producten en vernieuwende ontwerpen. Het resultaat van die zoektocht is een kwalitatieve selectie designverlichting die je zowel vindt in onze verlichtingswinkels te Antwerpen als op onze webshop.

Heb je interesse voor design en verlichting en zie jij jezelf ook wel passen binnen ons team? Bekijk dan zeker onze openstaande jobs.

Het ACE Lighting team

Tim

CEO

Peter

COO

Erik

General Manager

Peter

Light Consultant

Robbe

Light Consultant

Francisco

Interior Architect

Buyka

Property Manager

Natacha

E-Commerce & Marketing