Over ons

ACE_Lighting_Team

Unieke verlichtingswinkel in Antwerpen


Meer dan 30 jaar geleden werd ACE opgericht als elektriciteitswinkel. Vandaag zijn we dé specialist op vlak van verlichting in en rond Antwerpen. In onze verlichtingswinkel in de Kammenstraat in Antwerpen vind je een verrassende mix van zeer exclusieve verlichting en betaalbaar design. Daarnaast hebben we als verlichtingsspecialist ook 4 bijzondere brand stores die volledig in het teken staan van één bepaald merk: een unicum in België. ACE Lighting is dus allesbehalve een gewone lampenwinkel, ondanks dat je hier ook een schat aan DIY-lichtmateriaal vindt.

Onze winkels

Professioneel lichtadvies op uw maat


Wij geven bij ons in verschillende toonzalen in de Kammenstraat lichtadvies op maat. Lichtadvies op maat wil zeggen dat wij zo veel mogelijk proberen in te spelen op uw persoonlijk verhaal. Een geslaagd lichtproject begint namelijk steeds bij het verhaal van de klant. Wij luisteren naar wat u mooi vindt en achterhalen wat u echt wil. Zo creëren we samen stap voor stap de juiste oplossing voor uw project.


Tijdens een afspraak voor een lichtstudie in ons studiebureau baseren wij ons daarnaast ook op de architectuur en het interieur van de woning, kantoorruimte of ander project. We proberen steeds om een ruimte de juiste sfeer te geven zodat de functie van die ruimte helemaal ondersteund wordt door de verlichting. Het kwam al eerder aan bod, maar we herhalen het graag: verlichting heeft een enorme impact op de beleving van een ruimte.

Lichtadvies op maat
ACE Lighting - lichtadvies op maat

Steeds nieuwe ontwerpen en technologieën


Door onze geschiedenis zijn wij, startend als elektriciteitswinkel, op het technische aspect zeer goed onderbouwd. Licht technisch is er de laatste jaren, met de opkomst van de LED technologie, enorm veel veranderd. Wij verdiepen ons mee in de ontwikkelingen welke de verschillende fabrikanten op de markt brengen en zijn constant op zoek naar de betere producten in het enorme aanbod op de huidige markt.

Lichtadvies op maat

Enthousiaste verlichtingsspecialisten


Ons team bestaat uit zes verlichtingsspecialisten die elk expert zijn in hun vakgebied. De ene adviseert je persoonlijk in onze verlichtingswinkels in Antwerpen, de andere tekent je lichtplannen secuur uit. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn stuk voor stuk gepassioneerd door exclusieve verlichting.

Bovendien legt ons team zich ook toe op het technische aspect van verlichting. Ze verdiepen zich in nieuwe technologieën, zoals ledlampen, en zijn constant op zoek naar sterkere producten en vernieuwende ontwerpen. Het resultaat van die zoektocht is een kwalitatieve selectie designverlichting die je zowel vindt in onze verlichtingswinkels in Antwerpen, als op onze webshop.

Lichtadvies op maat
Jozef CEO

Jozef

CEO

Tim Sales en Marketing Manager

Tim

Sales & Marketing Manager

Erik General Manager ACE Lighting

Erik

General Manager

Peter Light Consultant

Peter

Light Consultant

Robbe Light Consultant

Robbe

Light Consultant

Michelle

Michelle

Light Consultant

Francisco Interior Architect

Francisco

Interior Architect

Buyka Property Manager

Buyka

Property Manager

Sofie E-commerce & Marketing

Sofie

E-commerce & Marketing

Natacha

Natacha

E-commerce & Marketing

Cedric E-commerce & Marketing

Cedric

E-commerce & Marketing

Fabienne Management Assistant & Finance

Fabiënne

Management Assistant & Finance