Blog

 1. Eerste hulp bij badkamerverlichting

  Badkamerverlichting
  Verlichting voor in je badkamer uitzoeken wanneer je bouwt, verbouwt of simpelweg iets nieuws wilt is vaak de grootste uitdaging in je hele huis. In deze blog leggen we je graag wat meer uit over IP-waarden en waar je verder nog best op let wanneer je verlichting voor in de badkamer zoekt.
  Lees meer »
 2. Alles wat je moet weten over licht

  Alles wat je moet weten over licht
  Kelvin, Lumen, LED,… deze termen hebben binnenkort geen geheimen meer voor u. Heeft u ook het gevoel dat de nieuwe technologieën steeds gepaard gaan met aartsmoeilijke termen die u helemaal niets zeggen? Vergeet u ook steeds weer het verschil tussen Lumen en Kelvin? Wij zetten voor u deze begrippen even achter elkaar om wat meer duidelijkheid te scheppen.
  Lees meer »
 3. DIY: zelf een lichtplan opstellen

  DIY: zelf een lichtplan opstellen
  Bij het inrichten van uw woning en bij het bouwen of renoveren komt verlichting vaak op de laatste plaats. Desondanks is dit wel degelijk een belangrijk aspect voor het vormgeven van uw interieur. Verlichting doet een ruimte staan of vallen. Hier kan u dus best rekening mee houden van bij het begin. Het is nochtans niet moeilijk een lichtplan op te stellen. Wij tonen u hoe het moet.
  Lees meer »
 4. Hoge Ruimtes. Tips & tricks!

  Flos Wireline
  Hoge plafonds zijn alleen maar een meerwaarde voor de woning en ogen steeds heel mooi. Ze zorgen ervoor dat de ruimte volledig wordt opengetrokken. Maar hoe ga je nu deze hoge ruimte op een goede manier verlichten?
  Lees meer »
 5. Summer Nights, Summer Lights

  Kuro Feestslinger
  Het weer is goed, de avonden duren lang en dat wil zeggen dat het tijd is om tot in de late uurtjes te genieten van deze prachtige zomeravonden. Wij geven enkele tips mee zodat je alles uit deze mooie dagen kan halen.
  Lees meer »