Blog

 1. ACE Lighting @Light + Building 2024

  ACE Lighting @Light + Building 2024

  Ook dit jaar vond het verlichtingsevent 'Light + Building' plaats in Frankfurt én wij waren dit keer van de partij!

  Light + Building is de hotspot voor verlichting, design en megatrends op het gebied van bouwtechnologie. De combinatie van verlichting en bouwtechnologie maakt Light + Building tot de toonaangevende internationale beurs met een ongeëvenaard breed en diep aanbod. 

  Lees meer »
 2. Licht & Design Event - occhio store by ACE Lighting @KIDchen Concept

  Licht & Design Event - occhio store by ACE Lighting @KIDchen Concept

  Met groot enthousiasme nodigen we je uit voor een uniek evenement waar de synergie van culinaire meesterwerken, avant-garde verlichtingsdesign en de nieuwste trends in interieur centraal staat.

  Lees meer »
 3. Bezoek aan &Tradition

  Bezoek aan &Tradition

  ACE Lighting was te gast bij &Tradition in Antwerpen! Als verdeler van het merk &Tradition, een geliefde merk bij jong én oud, besloten we om inspiratie op te doen voor onze eigen showroom en bezochten onze vrienden van &Tradition. Al jouw (én ons) favoriete lampen en meubels in één ruimte! Het was een ware ervaring om het totaalbeeld van het merk zo mooi voorgesteld te zien. Lees verder om onze favoriete snapshots van ons bezoek te bekijken!

  Lees meer »
 4. ACE's top 5 kerstcadeaus

  ACE's top 5 kerstcadeaus

  Licht op, Antwerpen! De kerstboom staat, de sfeer is magisch en wij hebben de perfecte fonkelende geschenken om deze feestdagen extra speciaal te maken. Ontdek onze top 5 luxeverlichting cadeaus die niet alleen het hart van de ontvanger zullen veroveren, maar ook het jouwe. Of je nu een betoverende verrassing zoekt voor je geliefde, een chic cadeau voor je secret santa, of gewoon een stijlvolle traktatie voor jezelf - wij hebben het allemaal! Klaar om iemands kerst te laten stralen? Lees snel verder!

  Lees meer »
 5. Ter info: Werken in de Kammenstraat

  Ter info: Werken in de Kammenstraat

  Tussen 21/11 en 5/12 kan je niet vanuit de Oudaan de Kammenstraat inrijden. Klanten en partners die onze winkel willen bereiken, kunnen via de Everdijstraat de Kammenstraat (voorlopig tweerichtingsverkeer) oprijden en van hieruit de Sint-Antoniusstraat bereiken en op onze privéparking parkeren gedurende je bezoek.
  Als je uit de richting van de Oudaan komt, dan zal je dus moeten omrijden.

  Lees meer »
 6. Occhio Luna is hier!

  Occhio Luna is hier!

  De Luna van Occhio is hier! Sinds vorige week kan je deze nieuwe collectie van Occhio bewonderen in onze Occhio store by ACE Lighting. En, laten we je zeggen, we krijgen er maar geen genoeg van!

  Lees meer »
 7. ACE Lighting @Euroluce 2023

  ACE Lighting @Euroluce 2023

  Van 18 tot 21 april was ACE Lighting te gast in Milaan in de Salone del Mobile voor het tweejaarlijks internationaal lichtevent, Euroluce. Tijdens Euroluce hosten designbedrijven een stand om een voorproefje te geven van hun brand en opkomende collecties. 

  Lees meer »
 8. Onze tips voor buitenverlichting

  Onze tips voor buitenverlichting

  Wil je een sfeervol verlichtte tuin? Tuinverlichting biedt verschillende voordelen, zoals het verlichten van je tuinpad in het donker, het afschrikken van ongewenste bezoekers en het creëren van extra gezelligheid met vrienden en familie tijdens een leuke barbecue-avond in de achtertuin. Bovendien is het fijn wanneer je lampen er goed uit zien.

  Lees meer »
 9. Verlichting: wat zijn IP-waarden?

  Verlichting: wat zijn IP-waarden?

  Bij het kopen van een nieuwe lamp of lichtbron komen er vaak wat technische aspecten bij kijken. Veel van de termen die je op je verpakking of fiche ziet, zijn over het algemeen niet gekend. In deze blog leggen we alvast een belangrijk technisch aspect uit dat helpt bij het kiezen van een lamp naargelang de vochtigheid van je ruimte: de IP-waarde.

  Lees meer »
 10. Onze tips voor badkamerverlichting

  Onze tips voor badkamerverlichting

  Verlichting met wat uitstraling nodig voor jouw badkamer? Of verkies je liever iets moderns en minimalistisch? Voor elke badkamer is er een brede waaier aan badkamerverlichting en accessoires die tegen een spatje water kunnen beschikbaar. In deze blog delen we enkele tips om je te helpen bij je zoektocht naar de juiste badkamerverlichting.

  Lees meer »
Posts loader