Blog

 1. Occhio Luna is hier!

  Occhio Luna is hier!

  De Luna van Occhio is hier! Sinds vorige week kan je deze nieuwe collectie van Occhio bewonderen in onze Occhio store by ACE Lighting. En, laten we je zeggen, we krijgen er maar geen genoeg van!

  Lees meer »
 2. ACE Lighting @Euroluce 2023

  ACE Lighting @Euroluce 2023

  Van 18 tot 21 april was ACE Lighting te gast in Milaan in de Salone del Mobile voor het tweejaarlijks internationaal lichtevent, Euroluce. Tijdens Euroluce hosten designbedrijven een stand om een voorproefje te geven van hun brand en opkomende collecties. 

  Lees meer »
 3. Onze tips voor buitenverlichting

  Onze tips voor buitenverlichting

  Wil je een sfeervol verlichtte tuin? Tuinverlichting biedt verschillende voordelen, zoals het verlichten van je tuinpad in het donker, het afschrikken van ongewenste bezoekers en het creëren van extra gezelligheid met vrienden en familie tijdens een leuke barbecue-avond in de achtertuin. Bovendien is het fijn wanneer je lampen er goed uit zien.

  Lees meer »
 4. Verlichting: wat zijn IP-waarden?

  Verlichting: wat zijn IP-waarden?

  Bij het kopen van een nieuwe lamp of lichtbron komen er vaak wat technische aspecten bij kijken. Veel van de termen die je op je verpakking of fiche ziet, zijn over het algemeen niet gekend. In deze blog leggen we alvast een belangrijk technisch aspect uit dat helpt bij het kiezen van een lamp naargelang de vochtigheid van je ruimte: de IP-waarde.

  Lees meer »
 5. Onze tips voor badkamerverlichting

  Onze tips voor badkamerverlichting

  Verlichting met wat uitstraling nodig voor jouw badkamer? Of verkies je liever iets moderns en minimalistisch? Voor elke badkamer is er een brede waaier aan badkamerverlichting en accessoires die tegen een spatje water kunnen beschikbaar. In deze blog delen we enkele tips om je te helpen bij je zoektocht naar de juiste badkamerverlichting.

  Lees meer »
 6. Onze tips voor schilderijverlichting

  Onze tips voor schilderijverlichting

  Hangt er in jouw interieur iets moois aan de muur en wil je dit graag accentueren? Of zoek je voor een galerij of expositieruimte naar de juiste verlichting om kunst op de beste manier tentoon te stellen? Of het nu gaat om een schilderij, poster, foto of wandobject: voor elke kunstvorm zijn er tal van mogelijkheden. In deze blog delen we tips om je verder te helpen bij je keuze naar de juiste schilderijverlichting en zo je kunst extra in de aandacht te brengen.

  Lees meer »
 7. Is jouw interieur klaar voor het winteruur?

  Is jouw interieur klaar voor het winteruur?

  Winteruur is coming. Zoals ieder jaar gaat de wintertijd in op de laatste zondag van oktober. We draaien de klok één uur terug en kunnen zo wat langer uitslapen. ’s Morgens ervaar je meer zonlicht en ’s avonds zal je merken dat het een uur vroeger donker wordt. De dagen lijken korter en een wintergevoel dringt zich op. Hoog tijd om je te laten inspireren en meer licht in je leven te brengen.

  Lees meer »
 8. Back To School, Back To You

  Flos Oblique

  Na een lange tijd van elkaar niet zien, virtuele lessen, verjaardagsfeestjes via Zoom, staycations en heel veel "me-time" is het eindelijk zover. We komen weer samen. Maak dit academiejaar een flitsende start en tover je kot, bureau of kamer om tot een plek waar je je kan concentreren zodat je daarna fijn naar buiten kan met je vrienden, klasgenoten, geliefden. Kom samen, leer elkaar kennen en maak nieuwe herinneringen.

  Lees meer »
 9. Eerste hulp bij badkamerverlichting

  Badkamerverlichting

  Verlichting voor in je badkamer uitzoeken wanneer je bouwt, verbouwt of simpelweg iets nieuws wilt is vaak de grootste uitdaging in je hele huis. In deze blog leggen we je graag wat meer uit over IP-waarden en waar je verder nog best op let wanneer je verlichting voor in de badkamer zoekt.

  Lees meer »
 10. Alles wat je moet weten over licht

  Alles wat je moet weten over licht

  Kelvin, Lumen, LED,… deze termen hebben binnenkort geen geheimen meer voor u. Heeft u ook het gevoel dat de nieuwe technologieën steeds gepaard gaan met aartsmoeilijke termen die u helemaal niets zeggen? Vergeet u ook steeds weer het verschil tussen Lumen en Kelvin? Wij zetten voor u deze begrippen even achter elkaar om wat meer duidelijkheid te scheppen.

  Lees meer »
Posts loader