• Reclamespot ACE Lighting

  Reclamespot ACE Lighting

  21/03/2019 10:58

  ACE Lighting uit Antwerpen lanceert een nieuwe reclamespot. De spot is een abstract stukje waarin er met lichteffecten wordt gespeeld. Een man in een strak kostuum vertolkt de hoofdrol. De slogan van de campagne is “We Speak Lighting” waarmee we duidelijk willen maken dat we echt wel alles over verlichting kennen.

  Lees meer
 • Hoge Ruimtes. Tips & tricks!

  Hoge Ruimtes. Tips & tricks!

  25/02/2019 11:22

  Hoge plafonds zijn alleen maar een meerwaarde voor de woning en ogen steeds heel mooi.
  Ze zorgen ervoor dat de ruimte volledig wordt opengetrokken. Maar hoe ga je nu deze hoge ruimte op een goede manier verlichten?

  Lees meer
 • DIY: zelf een lichtplan opstellen

  DIY: zelf een lichtplan opstellen

  19/02/2019 17:04

  Bij het inrichten van uw woning en bij het bouwen of renoveren komt verlichting vaak op de laatste plaats. Desondanks is dit wel degelijk een belangrijk aspect voor het vormgeven van uw interieur. Verlichting doet een ruimte staan of vallen. Hier kan u dus best rekening mee houden van bij het begin. Het is nochtans niet moeilijk een lichtplan op te stellen. Wij tonen u hoe het moet.

  Lees meer
 • Alles wat je moet weten over licht

  Alles wat je moet weten over licht

  15/02/2019 15:30

  Kelvin, Lumen, LED,… deze termen hebben binnenkort geen geheimen meer voor u. Heeft u ook het gevoel dat de nieuwe technologieën steeds gepaard gaan met aartsmoeilijke termen die u helemaal niets zeggen? Vergeet u ook steeds weer het verschil tussen Lumen en Kelvin? Wij zetten voor u deze begrippen even achter elkaar om wat meer duidelijkheid te scheppen. Op deze manier kan u zelf beter beslissen en uitzoeken wat u precies nodig heeft.

  Lees meer
 • DIY: Zelf je lamp maken

  DIY: Zelf je lamp maken

  17/09/2018 15:06

  Het klinkt als een hele uitdaging om zelf een lamp te maken, maar niets is minder waar. Zo heb je de mogelijkheid om eigenhandig zowel hanglampen als tafel-, wand- en vloerlampen in elkaar te knutselen. Er is een overvloed aan designlampen te vinden in winkels, maar op een vrije middag maak je er zo zelf één! Wij hebben ervoor gekozen een wandlamp te maken om even aan te tonen hoe je best te werk gaat.

  Lees meer
 • Light up your summer nights

  Light up your summer nights

  1/07/2018 15:16

  Maak je buitenruimte klaar voor de zomer met verlichting van ACE Lighting!

  De dagen worden almaar langer en de zomer komt steeds dichterbij. Dat betekent maar één ding: je wil buiten zitten en genieten! Wanneer het zachtjes begint te schemeren, wil je graag nog even verder tafelen met vrienden. Of dat nu in je tuin, op je terras of op je balkon is, dat maakt niet uit. Wat wel belangrijk is, is dat je de juiste keuze van buitenverlichting maakt. ACE Lighting wil je graag een handje helpen en geeft je daarom deze top 3 van kleine buitenlampen. Deze lampjes zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook erg praktisch!

  Lees meer
 • Lichtpunt niet waar u het wil? 6 oplossingen

  Lichtpunt niet waar u het wil? 6 oplossingen

  1/07/2018 15:13

  Er is niets zo lastig als een lichtpunt dat niet centraal uitkomt boven een tafel. Velen onder jullie zien dit als een obstakel bij het inrichten van een ruimte. Toch ben je niet afhankelijk van de positie van je lichtpunten. Wij tonen u 6 flexibele opties om dit lastige probleem op te lossen! Niet helemaal zeker welke optie juist te gebruiken? Wij pluizen het samen met u uit.

  Lees meer
 • Eerste hulp bij badkamerverlichting

  Eerste hulp bij badkamerverlichting

  1/07/2018 15:11

  Door middel van de juiste verlichting creëer je de gewenste sfeer in een ruimte. Dit verschilt naar gelang de functie van de ruimte en de uiteindelijke stijl die jij wilt bekomen.

  Anders dan de rest van de woning, heeft de badkamer specifieke vereisten gezien de vochtigheid ervan. Zoals u wel weet gaan water en elektriciteit niet goed samen en veiligheid staat uiteraard op de eerste plaats. Zo moet u letten op de ‘IP-waarde’ en de veiligheidszones met betrekking tot elektriciteit.

  Lees meer