Advies

ACE_Lighting_Team

Professioneel lichtadvies op uw maat


Onze lichtadviseurs bieden professioneel advies op maat. Met ruim 30 jaar ervaring in de verlichtingsbranche hebben we een stevige kennis op het gebied van licht en elektriciteit.

We kijken samen met u naar een passend lichtplan voor elk type ruimte. Dit doen wij altijd op basis van plattegronden en foto’s. We bespreken dit in een adviesgesprek bij ons op kantoor en kunnen ook langskomen op locatie, wanneer dat gewenst is.

Elk eerste gesprek is volledig kosteloos. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, de ruimte en de mogelijkheden. Op basis hiervan genereren we verschillende ideeën voor een passende lichtoplossing.

Verdere opvolging van een lichtadvies hebben we verbonden aan verschillende tarieven. Zo willen we onze professionaliteit en kennis waarde geven. Indien u wenst over te gaan tot totale verwezenlijking van uw project door het ACE Lighting team, ontvangt u alle kosten terug in de vorm van een korting op de aankoopprijs. Op deze manier is een succesvol advies van ons altijd volledig kosteloos.

De tarieven van onze professionele adviesverlening gelden louter als voorschot en worden in vermindering gebracht bij aankoop.*

Gaat u liever zelf aan de slag? Lees hier meer over op onze blog.

Onze blog

Tarieven

Lichtstudie (incl. voorstelling producten, prijsofferte en handmatige intekening)

Appartement: € 400

Huis: € 800

Professioneel: op aanvraag


Optioneel

Bezoek ter plaatse: € 50

Digitale intekening van de plannen: € 100

3D beelden: op aanvraag

Dialux Lichtberekening: op aanvraag


Plaatsing (excl. transportkosten, minimum halve of volledige dag)

Halve dag € 350 (5u)

Volledige dag € 600 (10u)

Alle prijzen zijn exclusief BTW.


Advies nodig?

Stel ons al uw vragen over verlichting. We antwoorden altijd snel. U kan een foto uploaden als duiding bij uw vraag of advies.