Lichtadvies

Professioneel advies op jouw maat

Onze lichtexperts bieden professioneel lichtadvies op maat. We kijken samen met jou naar een passend lichtplan voor elk type ruimte. Met ruim 35 jaar ervaring in de verlichtingsbranche hebben we een stevige kennis op het gebied van licht en elektriciteit.

Overtuigd? Bezorg ons al je vragen en nuttige informatie zoals plattegronden met afmetingen, foto’s en moodboards. Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden voor het adviesgesprek.

Tijdens onze afspraak bespreken we jouw wensen, de ruimte en de mogelijkheden. Op basis hiervan genereren we verschillende ideeën voor een passende lichtoplossing.

Heb je geen eigen elektricien of installateur? Geen nood, je kan gebruik maken van onze eigen plaatsingsservice.

Elk eerste gesprek is volledig kosteloos. Verdere opvolging van een lichtadvies is verbonden aan verschillende tarieven. Zo willen we onze professionaliteit en kennis waarde geven. Indien je wenst over te gaan tot totale verwezenlijking van je project door het ACE Lighting team, ontvang je alle kosten terug in de vorm van een korting op de aankoopprijs. Onze tarieven gelden dus louter als voorschot en brengen we in vermindering bij aankoop. Op deze manier is een succesvol advies van ons altijd volledig kosteloos.

Voor professionals

Ook leveren we lichtadvies aan architecten en professionele plaatsers.

Ben je architect en vraagt je project om een lichtstudie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vervolgens nodigen we je samen met jouw klant uit in onze toonzalen voor vakkundig advies van een van onze lichtexperten. We vormen de brug tussen architect, elektricien en bouwheer en verdiepen ons in de technische aspecten van het lichtproject. Zo bouwen we verder op het concept van de architect en zorgen we ervoor dat de plaatsing correct plaatsvindt.

Ben je elektricien of installateur en heb je een lichtplan nodig voor je werf, bezorg ons dan de elektrische plannen en enkele foto's. Daarna nodigen we je graag uit voor een technische bespreking met een van onze lichtexperts. Vervolgens vragen we je klant om langs te komen en een keuze te maken uit het ruime assortiment in onze showrooms. Tot slot bezorgen we je alle informatie over de gekozen armaturen en de voorbereidingen die nodig zijn om het lichtproject te realiseren.

Verschillende sectoren

Naast residentiële projecten maken we ook lichtvoorstellen voor projecten uit verschillende branches zoals horeca, retail, kantoor en de publieke sector. Dit zowel in België als in het buitenland.

Tarieven

Lichtstudie (incl. voorstelling producten, prijsofferte en handmatige intekening)

Appartement (60 tot 150 m²): € 400

Huis: € 800

Project (horeca, retail, kantoor, publieke sector): op aanvraag

Optioneel

Bezoek ter plaatse: € 50 / u

Digitale intekening van de plannen: € 100 / u

3D beelden: op aanvraag

Dialux lichtberekening: op aanvraag

Plaatsing (excl. transportkosten, minimum halve of volledige dag)

Halve dag (5u): € 350

Volledige dag (10u): € 600

*Alle prijzen zijn exclusief BTW en verplaatsingskosten.

Advies nodig?

Contacteer ons! We behandelen je aanvraag zo snel mogelijk. Voeg eventueel een bijlage toe om je vraag te ondersteunen.