Tom Dixon Melt

Tom Dixon Melt

De collectie van Melt kwam tot stand door de gedrevenheid om een onvolmaakt, organisch en naturalistisch verlichtingsobject te creëren. Deze werd uiteindelijk gerealiseerd in samenwerking met het Zweeds designcollectief FRONT. De Tom Dixon Melt collectie doet denken aan gesmolten glas, de binnenkant van een smeltende ijsmassa of zelfs beelden van de diepe ruimte. Een collectie waardig voor in de woonkamer, inkomhal, of in publieke ruimtes zoals een galerij, winkeletalage, restaurant of hotel.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tom Dixon Melt - helder en beeldend

De introductie van Melt

Deze Melt lampen worden gecreëerd door een proces van blaasgieten en vacuümmetallisatie dat de gesmolten bollen een overvloedige en ongewone helderheid geeft. Deze manier van werken kwam tot stand door de jarenlange samenwerking met enkele voorlopers van de Duitse techniek en fabricage. Het bracht niet enkel inzicht tot deze techniek maar ook de mogelijkheid om lampen te produceren die het nieuwste op het gebied van reflectiviteit en transparantie bieden.

Perfect in jouw ruimte

Deze Meltcollectie bestaat uit wand-, hang-, tafel- en vloerlampen; allemaal gemaakt met dezelfde mooie gesmolten afwerking. Je hebt dus ruime keuze in lampen binnen deze collectie en kan deze prachtige lampen tentoonstellen aan bezoekers in jouw gekozen ruimte. Met deze artistieke stijl bevelen wij een Melt lamp warm aan voor in huis zoals in woonkamer, inkomhal, maar ook in publieke ruimtes zoals galerijen, musea, winkeletalages, restaurants of hotels.

Voor interieuradvies kan je altijd terecht bij onze lichtexperts in de winkel of via info@acelight.be