Shiro Flex

Shiro Flex

De SHIRO Flex collectie is onderdeel van het SHIRO merk en bestaat uit technische opbouwspots met een functionele en moderne uitstraling. Deze minimalistische spotlampen hangen daardoor mooi in elke droge ruimte, particulier of professioneel. Wij raden deze warm aan voor in de woonkamer, keuken of in je eigen winkelruimte. Bovendien zijn deze spotlampen dimbaar waardoor je zelf de sfeer kan bepalen. Verkrijgbaar in zwart of wit.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Shiro Flex - praktisch en eenvoudig

Op zoek naar betaalbare spots met topfunctionaliteit en een minimalistische look? Shiro Flex biedt spotverlichting aan die bestaat uit een enkele, dubbele of drie tot vier spotlampjes op een armatuur. De Shiro Flex is geschikt voor droge ruimtes met eender welke stijl, vooral in woonkamers, keukens of zelfs in slaapkamers. Het is perfect om een bepaalde ruimte of hoek uit te lichten.

Deze lampen hebben een warme kleurtemperatuur en kunnen bovendien gedimd worden door er een dimbaar GU10 lampje met LED dimmer in te steken. Hierdoor kan je zelf bepalen wat voor sfeer je in je ruimte wilt creëren.

Opbouwspots van verschillende maten

De Shiro Flex collectie heeft opbouwspotjes bestaande uit enkele, dubbele, drievoudige en viervoudige spots. Deze hebben telkens maar één netstroom nodig om zich op aan te sluiten. Bekijk de verschillende opties binnen de collectie en combineer naar eigen wil.

Het merk SHIRO.

De Shiro Flex behoort tot het merk SHIRO. waaronder de Shiro Swing collectie ook onder valt. Alle lampen van SHIRO maken gebruik van vervangbare GU10 lichtbronnen, zijn kantelbaar, draaibaar en richtbaar. Alle collecties bestaan uit zwarte of witte spotjes.

Graag advies gewenst over welke SHIRO. lampen het best passen binnen jouw ruimte?
Contacteer ons via het contactformulier en bezoek ons in de showroom te Kammenstraat.