Occhio store by ACE Lighting

Kom langs in de winkel

Occhio is een Duits design verlichtingsmerk dat in 1999 werd opgericht door ontwerper Axel Meise in München. Technologie en moderniteit worden hier als nooit tevoren gecombineerd om voor elke ruimte de juiste verlichtingsoplossing te vinden. Occhio verlichting is verlichting die licht naar een nieuw en hoger niveau tilt met een focus op de 'culture of light': de invloed van licht op de kwaliteit van leven, de output van licht en de techniciteit van licht.

Als de enige 'Occhio store by' in België en Nederland, biedt ACE Lighting naast uitgebreide kennis van meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van designverlichting, het complete assortiment aan. Bezoek onze winkel en laat je inspireren door de unieke armaturen van Occhio.

Beleef de cultuur van Occhio

Individuele service & professioneel advies

Beleef de lichtcultuur van Occhio in de grootste conceptstore van België en Nederland!

Ons professionele team van ACE lichtadviseurs speelt individueel in op jouw persoonlijke wensen en voorziet je van deskundige informatie. Met onze in-house Occhio productconfigurator stellen we direct het Occhio armatuur van je dromen samen.

Of je nu op zoek bent naar hanglampen, wandlampen, moderne gebogen vloerlampen of innovatieve tafellampen, je vindt ze allemaal in de Occhio winkel van ACE Lighting. Wil je hoogteverstelmogelijkheden, up/down fading, contactloze (touchless) bediening of bediening van op afstand toevoegen? Wij bevelen je de juiste technologie aan voor jouw woonsituatie of lichtproject.

Samen met jou creëren we leefruimtes die verlicht zijn naar jouw smaak en noden.

Het Occhio universum is jouw ruimte

Ga mee op een verlichtende reis door het hemelrijk van Occhio, waar licht- en designkwaliteit, en gebruiksvriendelijke functionaliteit in perfecte harmonie samenkomen in een holistische benadering van verlichting.

Of je nu houdt van de klassieke ronde en lineaire ontwerpen van de Mito collectie of al eerder de schittering van Sento hebt ervaren, Occhio heeft voor ieder wat wils. Geniet enerzijds van de harmonieuze mix van functionaliteit en design met de Gioia en Taglio vloer- en leeslampen, terwijl anderzijds de Più, io, lui en lei je grenzeloze verlichtingsmogelijkheden bieden voor je ruimtes.

En met Sito spots kun je de 'culture of light' uitbreiden naar je outdoor en deze omtoveren tot een hemelse tuin.

Bovendien ervaar je een kosmische vreugde met de moeiteloze touchless bediening of bediening op afstand met Occhio Air waarbij je ruimte een betoverende nevel van schoonheid en rust wordt.

Ontdek dit en nog veel meer in onze Occhio store by ACE Lighting en laat de kunst van het licht jouw huis omarmen.

Ervaar de betoverende charme van de nieuwe Occhio verlichtingscollectie Luna.  Luna transformeert elke ruimte moeiteloos in een rijk van schoonheid en uitstraling. Het hart van deze moderne verlichtingscollectie bestaat uit de Occhio Fireball (vuurbal) - baanbrekende verlichtingstechnologie - die schijnbaar zweeft in een betoverende glazen bol.

Occhio's meesterwerk - Mito brengt verfijnd design en het toppunt van innovatie samen. De kenmerkende snit geeft Mito zijn ongeëvenaarde look en dankzij de revolutionaire verlichtingstechnologie kan de armatuur als bij toverslag worden aangepast.

Een kunstobject, een schouwspel, het speciale kenmerk van architectuur - licht verlevendigt de lijnen en geeft diepte aan de ruimte. Net als muziek beïnvloedt het de stemming en geeft het ons een goed gevoel. 

De modulaire verlichtingsserie Sento bereikt dit met een effectieve lichtstraal zowel naar boven als naar beneden. De lamp kan ruimten en objecten direct of indirect verlichten en lijkt met zijn iconische lichtkegels zelf op een kunstwerk.

Voorheen bekend als de Mito Gioia en wegens groot succes uitgebreid tot een eigen lijn. De Gioia producten bestaan uit LED lampen met een gestroomlijnd design en een nog betere bruikbaarheid. De Gioia lampen zijn draaibaar en demonteerbaar en geven zowel boven als onder licht. Verkrijgbaar als tafel- of bureaulamp en een vloerlamp die ook dienst doet als leeslamp.

Magische beweeglijkheid, individuele stijlcollecties, handenvrije bediening - de io lampenserie biedt buitengewoon geavanceerde oplossingen om een geheel nieuwe ervaring met licht te creëren.

De Più lampenreeks biedt verschillende oplossingen van spots. Het assortiment bestaat uit plafond-, inbouw-, rail- en sfeerspots en maakt het mogelijk om een uitgebreid verlichtingsontwerp te maken voor woon- en kantooromgeving.

De lui spotserie combineert verlichtingstechnologie en design in een radicale vorm: verwisselbare lenzen, zoals die in fototoestellen, geven je nieuwe mogelijkheden voor verlichtingsdesign.

Extravert of introvert, schaduwlamp of spot - lei is de nieuwe manier van licht. De lamp verrast met zijn geavanceerde verlichtingstechnologie: een instelbare iris creëert verschillende lichtstemmingen.

De perfectie van licht - binnen en buiten. Er zijn geen grenzen aan het ontwerp van je persoonlijke ruimte met licht. Met Sito worden de hoogste designstandaarden en Occhio's uitzonderlijke lichtkwaliteit van binnen naar buiten overgedragen - natuurlijk als een allesomvattend concept voor een holistisch lichtontwerp in buitenruimtes.

Verken nieuwe horizons met Occhio

Nieuwsgierig naar de look en feel van Occhio? Ontdek wat je in huis haalt! Test alle mogelijkheden met Occhio en laat je nieuwsgierigheid de vrije loop.

Ben je klaar om de voordelen van onze service en luxe en lifestyle van Occhio te ervaren? Stuur ons al je vragen door samen met relevante informatie, zoals plattegronden met afmetingen, foto's en moodboards.

Zo kunnen we je lichtadviesgesprek goed voorbereiden en je optimaal bijstaan met je project.

Routebeschrijving naar onze winkel

Oudaan 1-3, 2000 Antwerpen

+32 3 225 27 78

Onze Occhio store by ACE Lighting is centraal gelegen in het winkel-, mode- en designdistrict van Antwerpen op korte loopafstand van het modemusuem en de beste luxe boetieks zoals Louis Vuitton, Ralph Lauren, Chanel, Ermenegildo Zegna en meer.

Of je nu uit de richting van Gent, Brussel, Hasselt of Breda komt, voor de duur van je bezoek aan onze winkel kan je gratis gebruik maken van onze privéparking in de Sint-Antoniusstraat (de eerste groene poort aan je rechterkant).

Verblijf je wat langer in de bruisende stad Antwerpen? Dan raden we je aan te parkeren in de nabijgelegen ondergrondse parking 'Interparking Oudaen' aan Oudaan 3 of verder in de Kammenstraat in 'Q-Park Antwerpen Centrum' aan Kammenstraat 31. Zo kun je zorgeloos genieten van je bezoek aan onze winkel en de culturele pareltjes van 't stad.

Openingsuren

Maandag 9u tot 17u
Dinsdag 9u tot 18u
Woensdag 9u tot 18u
Donderdag 9u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 10u tot 18u
Zondag Gesloten