Onze Winkels

ACE_Lighting_Headquarter

01 ACE Lighting Headquarter


Onze grootste winkel in de Kammenstraat. In deze showroom presenteren wij zowel vernieuwende ontwerpen van designers uit de hele wereld als de overbekende klassiekers. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe modellen om uw creatieve vragen te beantwoorden. U kunt voor zowat elke toepassing bij ons terecht. Daarnaast vindt u bij ons alle accessoires, vervangstukken of onderdelen die u nodig hebt om zelf creatief aan de slag te gaan.


Kammenstraat 78, 2000 Antwerpen

+32 3 225 27 78

Meer info
ACE_Lighting_Occhio

02 Occhio by ACE Lighting


Occhio is een perfect voorbeeld van de Duitse traditie van minimalistisch en functioneel design. De voorbije 15 jaar bouwden ontwerpers Axel Meise en Christoph Kügler een uniek gamma aan modulaire verlichting uit. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland staat Occhio onbedreigd op één als het op verlichting van superieure kwaliteit aankomt. De focus van dit merk ligt, naast een perfecte afwerking, op het lichteffect en de techniciteit van licht.


Sint-Antoniusstraat 72, 2000 Antwerpen

+32 3 225 27 78

Meer info
ACE_Lighting_Flos

03 Flos by ACE Lighting


De eerste Flos-armaturen dateren van de jaren 50. Toen al experimenteerden de Italiaanse visionairs met originele vormen en organische sculpturen. Waarom zouden armaturen ook gewoon rond of rechthoekig moeten zijn? Waarom zouden ze niet hét aandachtspunt van uw ruimte kunnen worden? Verlichting kan en mag een object zijn dat opvalt en een ruimte persoonlijkheid geeft.


Kammenstraat 91, 2000 Antwerpen

+32 3 225 27 78

Meer info
ACE_Lighting_Outlet

04 ACE Light Outlet


Onze beste soldenkoopjes shop je in onze ACE Light Outlet. Je vindt er kortingen op de bekendste merken als Tom Dixon, Flos, Seletti, Fatboy en nog zoveel meer met een wisselend aanbod. Kom dus geregeld langs en ga met onze mooiste lampen aan de zachtste prijsjes naar huis.


Oudaan 1 - 3, 2000 Antwerpen

+32 3 225 27 78

Meer info