Occhio Luna

Occhio Luna

Ervaar de betoverende aantrekkingskracht van de nieuwe Occhio lichtcollectie, Luna.  Luna transformeert moeiteloos elke ruimte tot een oord van schoonheid en verlichting. In de kern van deze moderne lichtcollectie bevindt zich de Occhio fireball - een baanbrekende lichttechnologie - schijnbaar zwevend binnenin een betoverende glazen bol.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Occhio Luna - licht uit een andere wereld

De Luna van Occhio is sensueel en mysterieus; zijn lichtbron gelijkend op de maan schijnt weliswaar op magische wijze in zijn glazen bol. Het licht zelf is zacht en niet-verblindend, zelfs in grote aantal. De Luna is gemaakt uit hoogwaardige materialen zoals glas, aluminium en staal. Ze is beschikbaar als tafel-, wand-, vloer- en plafondlamp in telkens twee kleuren: Dark Chrome & Phantom. Geschikt voor zowel professionele als residentiële ruimtes.

Mysterieus. Stijlvol. Speels. De Luna collectie van Occhio bestaat uit verschillende lampen: de hanglampen Luna sospeso, de wandlampen Luna parete & Luna scura, de plafondlamp Luna piena en de tafellampen Luna basso & Luna sogno. Het ontwerp van deze lampen is gelijkend aan de maan, perfect om romantiek en sfeer in huis te brengen. Bovendien kan je deze lampen met de gesture control of remote control via Occhio Air feilloos regelen: koel tot warm licht (2700-4000 K), gedimd tot fel, alles is mogelijk in een handgebaar.

Gesture control

De Luna collectie van Occhio is voorzien van een geavanceerd gesture control functie zodat je je Luna verlichting simpelweg met specifieke handbewegingen kan bedienen.

Zo kun je o.a. de lichtintensiteit en de kleurtemperatuur aanpassen en je lamp in- of uitschakelen. Bekijk de video hiernaast voor een quick overview van de bedieningen.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van de remote control functie via de Occhio Air afstandsbediening of app.

Occhio fireball

De maan als inspiratie, zo ontstond de Occhio Fireball. Een technologisch wonder dat bijna magisch lijkt te zweven als een hemellichaam in de glazen bol van Luna. Het geeft zacht, gericht licht; tegelijkertijd krachtig en niet-verblindend.

Occhio staat bekend om zijn duurzaamheid en aandacht voor het milieu, en de Luna collectie is daar geen uitzondering op. De Occhio Fireball is een energiezuinige LED-lichtbron: betekent dus een langere levensduur en een lager energieverbruik, wat goed is voor het milieu en je portemonnee!

Laat je betoveren door de Luna collectie van Occhio en ontdek verlichting dat jouw interieur omtovert tot een hemelse beleving. Met hun stijlvolle design, geavanceerde technologie en duurzame kenmerken zijn deze armaturen een waardevolle toevoeging aan elk huis of kantoor. Bestel nu en geniet van de magie van de Luna collectie van Occhio in jouw eigen ruimte!