Occhio Gioia

Occhio Gioia

Voorheen bekend als de Mito Gioia en door zijn enorm succes uitgebreid tot een eigen lijn. De Gioia producten bestaan uit LED lampen met een gestroomlijnd design en een nog betere gebruiksvriendelijkheid. De Gioia lampen zijn draaibaar en demonteerbaar en geven zowel bovenaan als onderaan licht. Beschikbaar als tafel- of bureaulamp en vloerlamp die dient als leeslamp.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Occhio Gioia lampen

De Gioia (/ˈd͡ʒɔ.ja/) collectie van Occhio bevat momenteel drie lijnen, namelijk Gioia equilibrio, Gioia lettura en Gioia tavolo. Het ontwerp van deze lampen biedt de mogelijkheid om te kunnen dienen als tafellamp of bureaulamp.

Typisch voor deze collectie is de gestroomlijnde design en gebruiksvriendelijkheid. Ze delen alle drie een gelijkaardig design: een ringvormige LED lamp die zowel bovenaan als onderaan licht geeft en deze goed verspreidt wegens zijn 30cm omvang. Er is ook een brede lichteffect geïnstalleerd wat enerzijds bovenaan een indirect lichteffect geeft op symmetrische wijze. Terwijl onderaan een assymetrisch lichteffect om zoveel mogelijk licht te geven. Bijkomend is er de optie van "focus light" wat ervoor zorgt dat u het licht aan de onderkant kan focussen op een bepaalde plaats.

Het hoofd is 360° draaibaar en demonteerbaar. Deze lampen kunnen in eender welke richting of hoogte aangepast worden naargelang uw behoefte en omgeving. Het hoofd en de tweedelige stand kunnen elk horizontaal 360° gedraaid worden. Tenslotte is de kleurtemperatuur (2700-4000 K) via Occhio Air of "handvrije besturing" feilloos te bepalen.

Deze Occhio Gioia lampen verschillen in grootte en lengte, en vinden elk een plaatsje in huis.

Gioia equilibrio

De Gioia equilibrio deelt zoals de andere Gioia lampen een ringvormige LED lamp die zowel bovenaan als onderaan licht geeft en heeft een omvang van 30cm. Zowel het hoofd als de tweedlige stand is 360° omkeerbaar. Met zijn moderne uitstraling staat Gioia equilibrio mooi op uw bureau of tafel. Afgewerkt met aluminium en staal, en een monochrome kleur valt zijn strakke design direct op. Deze versie is kleiner dan de Gioia lettura.

Gioia lettura

Met dezelfde stijl als die van Gioia equilibrio onderscheidt Gioia lettura zich van zijn medelampen door zijn lengte. Deze lamp kan zich uitstrekken tot 1,66m en functioneert dus als staande leeslamp. Perfect voor in de woonkamer, bureau of in uw comfortabele leeshoek! Ook met deze lamp kan u het hoofd volledig horizontaal draaien, alsook de stand zelf. U geniet dus m.a.w. van een volledig 360° lichtcomfort waar u ook zit. Wilt u meer licht in uw zithoek om beter uw boek te lezen? Gebruik dan de "focus light" om het onderstaande licht van de lamp gericht te doen schijnen.

Gioia tavolo

De Gioia tavolo mag misschien kleiner zijn toch doet het niet onder t.o.v. zijn grotere varianten omdat de Gioia tavolo insgelijks een hoofd heeft van 30cm met dezelfde lichtattributen als de Gioia equilibrio en Gioia lettura. Dit houdt ook in dat de lichtsterkte overeenkomt, namelijk tussen 2700-400 K, met mogelijkheid om te dimmen. Doordat deze versie kleiner is (max. 750mm), functioneert het het best als tafel- of bureaulamp. Perfect ook op een nachtkastje tijdens de late uren.