Occhio Gioia

Occhio Gioia

Voorheen bekend als de Mito Gioia en door zijn enorm succes uitgebreid tot een eigen lijn. De Gioia producten bestaan uit LED lampen met een gestroomlijnd design en een nog betere gebruiksvriendelijkheid. De Gioia lampen zijn draaibaar en demonteerbaar en geven zowel bovenaan als onderaan licht. Beschikbaar als tafel- of bureaulamp en vloerlamp die dient als leeslamp.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Occhio Gioia - aan hen die streven naar nieuwe horizonten

Ontdek de betoverende Gioia (/ˈd͡ʒɔ.ja/) collectie van Occhio: de perfecte combinatie van stijlvol design en hoogwaardige technologie. Deze prachtige verlichtingscollectie brengt de perfecte sfeer in elke ruimte, terwijl het tegelijkertijd een statement maakt met zijn elegante en moderne uitstraling. De armaturen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals aluminium en glas, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor je interieur. Of je nu een minimalistische of een meer extravagante stijl hebt, de Gioia collectie heeft voor ieder wat wils.

De Gioia collectie van Occhio bevat momenteel drie lijnen waarvan twee tafellampen en een staande leeslamp, namelijk de Gioia tavolo, Gioia equilibrio en Gioia lettura . Het ontwerp van deze lampen biedt de mogelijkheid om de sfeer in huis of kantoor naar wens te regelen: van warm tot koel licht, van gedimd tot fel, alles is mogelijk in een handgebaar.

Typisch voor deze collectie is de gestroomlijnde design en gebruiksvriendelijkheid. De Gioia heeft een ringvormige LED lamp die zowel bovenaan als onderaan licht geeft en heeft een brede spreidingshoek wegens zijn 30cm omvang. Bovendien geeft het enerzijds bovenaan een indirect lichteffect op symmetrische wijze en anderzijds onderaan een asymmetrisch lichteffect om de reikwijdte van het licht te verbreden.

Het hoofd is 360° draaibaar en demonteerbaar. Deze lampen kunnen in eender welke richting of hoogte aangepast worden naargelang je behoefte en omgeving. Het hoofd en de tweedelige stand kunnen ook elk horizontaal 360° gedraaid worden. Tenslotte is de kleurtemperatuur (2700-4000 K) via Occhio Air of touchless control feilloos te bepalen.

Deze Occhio Gioia lampen verschillen in grootte en lengte, en vinden elk een plaatsje in residentiële of professionele setting.

Touchless control

De Gioia collectie van Occhio is voorzien van een geavanceerd touchless control functie, waarmee je je lichtarmatuur kunt bedienen zonder fysiek contact te maken met de armaturen.

Deze technologie zorgt voor een responsieve en intuïtieve bediening van je verlichting, waardoor je het lichtarmatuur kunt aanpassen aan je voorkeuren met slechts een simpele handbeweging. Zo kun je eenvoudig de lichtintensiteit aanpassen, de kleurtemperatuur veranderen of de verlichting in- of uitschakelen, zonder de armatuur aan te raken.

Bijkomend is er de optie van focus light: deze functie stelt je in staat om de lichtbundel nauwkeurig te richten en te concentreren op een gewenste gebied.

Duurzame verlichting

Naast de technische hoogstandjes zijn de Gioia armaturen ook milieuvriendelijk. Ze zijn voorzien van energiezuinige LED-lichtbronnen die zorgen voor een langere levensduur en een lager energieverbruik, wat goed is voor het milieu en je portemonnee!

Occhio staat bekend om zijn duurzaamheid en aandacht voor het milieu, en de Gioia collectie is daar geen uitzondering op.

Laat je betoveren door de Gioia collectie van Occhio en ontdek de perfecte verlichting voor jouw interieur. Met hun stijlvolle design, geavanceerde technologie en duurzame kenmerken zijn deze armaturen een waardevolle toevoeging aan elk huis of kantoor. Bestel nu en geniet van de magie van de Gioia collectie van Occhio in jouw eigen ruimte!