&Tradition Flowerpot

&Tradition Flowerpot

De Flowerpot-lampen van Verner Panton worden vaak geassocieerd met de flower power-beweging van de jaren 1960 met hun levendige kleuren en organische vormen. De beweging omarmde vrede, liefde en harmonie; bloemen, felle kleuren en psychedelische patronen stonden vaak symbool voor deze beweging. Het speelse en onconventionele ontwerp van de Flowerpot sloot aan bij deze aspecten.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Flowerpot by Verner Panton

Ontdek de prachtige &Tradition Flowerpot-collectie: de perfecte aanvulling voor je interieur. De Flowerpot (1971) van Verner Panton, een van de meest invloedrijkste Deense meubel- en interieurvormgevers van de twintigste eeuw, is een ontwerp in de tijdsgeest van de flower power-generatie, harmonie en vrede net na 68’. De bolvormige lampenkappen, geïnspireerd op omgekeerde bloempotten, geven een uniek en herkenbaar karakter aan deze lampen. Ze combineren tijdloos design en levendige kleuren, waardoor ze een speelse en stijlvolle toevoeging zijn aan elke woning.
Of je nu op zoek bent naar designverlichting, trendy hanglampen of retro-geïnspireerde lampen, de Flowerpot-collectie biedt het allemaal.

Bij ACE Lighting hebben we een ruime selectie van hoogwaardige &Tradition lampen. Met ons gevarieerde aanbod kun je je verlichtingskeuze afstemmen op je persoonlijke stijl en interieur. Bezoek onze winkel en ontdek de nieuwste trends en tijdloze klassiekers!