Louis Poulsen Panthella

Louis Poulsen Panthella

Ontdek de Panthella Collectie van Louis Poulsen - een tijdloos eerbetoon aan Deens vakmanschap en verlichtingsontwerp door Verner Panton. Met zijn niet-verblindende licht, zachte geometrische silhouet en de nieuwe afwerking in gemetalliseerd messing belichaamt Panthella elegantie en innovatie.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Panthella-collectie van Louis Poulsen: Tijdloze armaturen

In het voorjaar van 2021 vierde Louis Poulsen de vijftigste verjaardag van Verner Pantons iconische Panthella tafellamp met een verbluffende opknapbeurt. De Panthella collectie staat bekend om zijn niet-verblindende, zachte, comfortabele licht. Het kenmerkende opalen acrylscherm zorgt voor diffuus, comfortabel licht door zijn doorschijnende scherm, reflecterende binnenste scherm en de reflectie van de trompetvormige voet. Een model dat steeds met trots wordt gepresenteerd in vele huizen en professionele omgevingen, zowel als vloer- of tafellamp.

Verner Panton's nalatenschap schijnt door de Panthella

De Panthella lamp, oorspronkelijk ontworpen in 1971 door de Deense architect Verner Panton, heeft de tand des tijds doorstaan als een van zijn meest geliefde designiconen. Het unieke niet-verblindende licht en het zachte paddenstoelvormige silhouet blijven ruimtes prachtig verlichten en tonen Pantons meesterschap in sfeervolle verlichting en tijdloos design.

De Louis Poulsen store by ACE Lighting

Bezoek de Louis Poulsen store by ACE Lighting en ontdek een breed scala aan prachtige Louis Poulsen verlichting, waaronder de onlangs toegevoegde Panthella Portable 250 en de lenteachtige Pale Rose collectie. Onze winkel, gevestigd in de Oudaan in Antwerpen, is je bestemming voor het ontdekken van iconische verlichtingsoplossingen die je ruimte opwaarderen.

Kun je niet naar onze fysieke winkel komen? Geen probleem! Je vindt onze Louis Poulsen producten ook hier op onze webshop. Shop online en breng de tijdloze elegantie van Louis Poulsen verlichting in je huis of werkruimte. Als je een lamp niet online kunt vinden, neem dan contact met ons op en we helpen je verder.