Merken

Designverlichting geeft elk interieur een unieke toets. Of je nu houdt van de iconische Serge Mouille of Flos verlichting of het wat excentrieker mag met de speciale Moooi verlichting … ACE Lighting heeft als Antwerpse specialist in designverlichting onnoemelijk veel merken in huis.

Bovendien vind je bij ons designverlichting in elke prijsklasse: van mondgeblazen glas bij Bocci, over de coole designs van Tom Dixon tot hightech Occhio verlichting. Of ben je toch eerder fan van de Italiaanse klasse van Foscarini, Davide Groppi of Nemo? We zorgen steevast voor een mooie mix tussen designverlichting van gevestigde merken en vernieuwende concepten die hun eigen creatieve invulling geven aan designverlichting.

Oty verlichting club c2
Oty verlichting JD lamp
Oty X Running verlichting

Licht is eerder een kleermakerswerk, een vakmanschap van sterke persoonlijkheden. Het samenbrengen van waarden, concepten en ervaringen rondom ideeën die nauw met elkaar verbonden zijn. De toekomst is altijd het resultaat van deze ideeën, gerealiseerd op de meest geschikte manier.” 100% light is het resultaat van de liefde van een vader voor zijn zonen, de liefde van Eugenio, die een ondernemerserfenis is geworden.

Maak een afspraak in onze winkel voor 100%light


Benieuwd naar de collectie van 100%light? Maak een afspraak in onze winkel! Deze collectie is momenteel exclusief in onze winkel beschikbaar.

Openingsuren
Maandag 9u00 tot 17u30
Dinsdag 9u00 tot 17u30
Woensdag 9u00 tot 17u30
Donderdag 9u00 tot 17u30
Vrijdag 9u00 tot 17u30
Zaterdag 10u00 tot 18u00
Zondag Elke eerste zondag van de maand geopend van 14u tot 17u