Kuro Sprint

De KURO SPRINT serie is perfect ontworpen voor woonomgevingen en particulieren. Het straalt een strak, tijdloos, subtiel en modern design uit. Daarnaast wordt SPRINT gekenmerkt door een hoge kwaliteit en heeft een goede ingebouwde LED chip.

De Kuro Sprint reeks is een veelzijdige en stijlvolle reeks spots die perfect zijn voor zowel thuis- als architecturale toepassingen. De spotjes zijn beschikbaar in zowel zwarte als witte afwerkingen, De reeks bestaat uit een assortiment, opbouwspots, inbouwspots en railspots.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plug & Play

De Kuro sprint reeks is ontworpen zodat deze gemakkelijk te installeren is door iedere doe-het-zelver. De spots zijn gewoon aan te sluiten zijn op de netspanning en de LED-lichtbron is reeds ingebouwd waardoor je dus enkel de beugel nog moet monteren en de kabels moet aansluiten op de handig aansluitklemmen.

Gezellige verlichting

De LED-spots zijn dimbaar en hebben een hoge kleurweergave-index (CRI) van >90, waardoor ze perfect zijn voor accentverlichting. De warm witte 2700K kleurtemperatuur creëert een gezellige en uitnodigende sfeer, terwijl de 25° stralingshoek een gerichte lichtbundel creëert.

Wit of zwart, subtiel of accent?

Creëer architecturale accenten in de ruimte door te kiezen voor de elegante zwarte spotjes. Indien het iets subtieler mag zijn kies je best voor witte spots die helemaal opgaan in de omgeving. 

Spots geschikt voor elke ruimte

Deze architectonisch ontworpen spots zijn verkrijgbaar in diverse opbouwmodellen, inbouwmodellen en in drie railversies geschikt als railverlichting, waardoor ze in bijna elke ruimte toepasbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een modern ontwerp dat uw huisinrichting aanvult of een elegante oplossing voor uw volgende verlichtingsproject, de Kuro Sprint Spotlight is de perfecte keuze.