Flos KTribe T1 Glas Tafellamp

De KTribe collectie is een reeks moderne hanglampen, wandlampen, staanlampen en tafellampen met één gemeenschappelijk element: hun lampenkap. De KTribe collectie werd ontworpen door Philippe Starck voor Flos.
BESCHIKBAAR
Levertermijn: 2 tot 4 weken
Special Price € 705,50 Regular Price € 830,00

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

Philippe Starck (1949) is een Franse ontwerper en interieurarchitect. Zijn oeuvre is enorm gevarieerd. Hij ontwerpt niet enkel verlichting en woonaccessoires, maar ook verschillende gebruiksvoorwerpen, een motor, deurklinken en zo veel meer. Hij heeft in vele opzichten vernieuwing gebracht en is een onmisbare schakel geworden in de huidige designwereld.


Met zijn KTribe collectie voor Flos presenteert Philippe Starck een reeks hanglampen, wandlampen, staanlampen en tafellampen. Steeds zijn het varianten op elkaar. De constante in dit verhaal is de lampenkap. De lampenkap van de KTribe lampen voelt bekend en nostalgisch aan. Deze semi-transparante, gemoderniseerde versie van de klassieke lampenkap verbergt een subtiel zichtbare lichtbron, die de kamer van diffuus licht voorziet. Of je nu een KTribe hanglamp, wandlamp, staanlamp of tafellamp in huis haalt, elke lamp uit de KTribe collectie brengt sfeer en gezelligheid met zich mee.

Meer informatie
Artikelnummer F6281000
Afmetingen 315 mm x 560 mm
Merk Flos
Ontwerper Philippe Starck
Jaar van het ontwerp 2007
Ruimtes Bureau, Slaapkamer, Woonkamer
Stijl Modern
Kleur Transparant
Materiaal Aluminium, Glas, Polycarbonaat
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Ja
Kabellengte 164.00
Energielabel A+
Lichtbron inbegrepen Neen
Type lichtbron Retrofit LED E27
Inputspanning (Volt) 220V - 240V
IP-waarde IP20 (Beschermd tegen grote vaste stoffen)
Elektrische veiligheidsklasse Klasse II