Flos Rosy Angelis Staanlamp

De Rosy Angelis is in alle opzichten licht met zijn slanke vormgeving en lichte materialen. Het diffuus licht dat dat de lamp creëert zorgt voor een warme sfeer in je interieur.
BESCHIKBAAR
Levertermijn: 2 tot 4 weken
Special Price € 552,50 Regular Price € 650,00

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs
Philippe Starck (1949) is een Frans ontwerper en interieurarchitect. Zijn oeuvre is enorm gevarieerd. Hij ontwerpt niet enkelverlichting en woonaccessoires, maar ook verschillende gebruiksvoorwerpen, een motor, deurklinken en zo veel meer. Hij heeft in vele opzichten vernieuwing gebracht en is een onmisbare schakel geworden in de huidige designwereld.

 

Bent u op zoek naar rust in uw interieur? Dan is deze Rosy Angelis iets voor u. De keuze van materialen en kleuren maakt dat deze lamp in elk interieur zijn plaats kan vinden. Drie slanke aluminium poten ondersteunen een speelse lampenkap. Deze bestaat uit een licht gedrapeerd textiel. Bij kleine luchtstromen gaat de lampenkap zachtjes dansen en lijkt de lampenkap wel te zweven in je interieur. Je kan zien dat er veel aandacht is besteed aan de kleine details. De dimschakelaar is zo vormgegeven dat je deze helemaal niet opvalt. De staanlamp creëert een gezellig een diffuus licht in je ruimte. 
Meer informatie
Artikelnummer F6160020
Merk Flos
Ontwerper Philippe Starck
Jaar van het ontwerp 1994
Ruimtes Slaapkamer, Woonkamer
Stijl Modern, Trending
Kleur Mat Wit
Materiaal Aluminium, Textiel
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Ja
Kabellengte 250.00
Lichtbron inbegrepen Neen
Type lichtbron Retrofit LED E27