Flos Stylos Staanlamp

De Stylos Staanlamp van Flos is een majestueuze pilaar. Deze lamp is een statige, minimalistische blikvanger in de woonlkamer
OP BESTELLING
Levertermijn: 2 tot 4 weken
Special Price € 752,24 Regular Price € 884,99

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

Achille Castiglioni wordt samen met zijn broers Livio en Pier Castiglioni beschouwd als een van de grondleggers van het Italiaans Design. Castiglioni studeerde architectuur aan de universiteit van Milaan en richtte in 1944 samen met zijn broers zijn eigen design bureau op. Dit groeide al snel uit tot een van de meest vooruitstrevende ontwerpbureaus van Italië, dankzij de unieke ontwerpen en de duidelijke visie van de broers Castiglioni. Nadat zijn broer in 1968 overleed, ging Achille als ontwerper aan de slag voor onder andere Flos en Alessi.


De Stylos is een prachtig voorbeeld van zo'n ontwerp voor Flos. Castiglioni's staanlamp doet denken aan een Romeinse zuil. Hij staat statig en groots in de woonkamer. De Stylos schijnt een indirect en diffuus licht. De lamp is opgebouwd uit een zilveren voet en een zuil uit wit opaalglas. De minimalistische, klassieke look van de Stylos staanlamp staat prachtig in elk interieur.

Meer informatie
Artikelnummer F6310004
Afmetingen 355 mm x 2000 mm
Merk Flos
Jaar van het ontwerp 1984
Ruimtes Slaapkamer, Woonkamer
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Plexiglas, Staal
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Ja
Kabellengte 285.00
Energielabel A+
Lichtbron inbegrepen Neen
Type lichtbron Retrofit LED E27
IP-waarde IP20 (Beschermd tegen grote vaste stoffen)
Misschien bent u ook geïnteresseerd in