Foscarini Gem Tafellamp

Het onregelmatige glazen oppervlak met golven en reliëfs die continu veranderen, maakt de Gem lampen onmiskenbaar. Dit onregelmatige patroon veroorzaakt onverwachte lichteffecten wanneer de lamp wordt ingeschakeld.
OP BESTELLING
Levertermijn: 2 tot 4 weken
€ 981,31

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

Mondgeblazen glas met geluidsgolven

De Gem collectie is een lampencollectie van ontwerpsduo Ludovica en Roberto Palomba voor Foscarini. De Gem lampen zijn gemaakt van mondgeblazen glas en een gouden, donkergrijze of witte voet. Het patroon op het oneffen glas van de lampenkap werd gecreëerd aan de hand van geluidsgolven, waarvan het patroon visueel gemaakt werd en in het glas geïncorporeerd werd. Dit oneffen reliëf van de Gem lampen zorgt voor een prachtig lichteffect. De collectie bestaat uit een wandlamp, hanglamp, staanlamp, en twee tafellampen.


Ontwerpers

De Gem collectie werd ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba. Het ontwerpersduo richtte in 1994 hun eigen studio Palomba Serafini Associati op. Hier ontwerpen ze objecten die op een directe manier in contact staan met de mensen die ze uitkiezen. Op deze manier ontstaat er een intieme en langdurige relatie tussen object en eigenaar. 

Meer informatie
Artikelnummer FN274001_10
Afmetingen 43 cm x 44 cm
Merk Foscarini
Jaar van het ontwerp 2015
Ruimtes Slaapkamer, Woonkamer
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Glas, Metaal
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Ja: met snoerdimmer
Kabellengte 200.00
Energielabel A+
Type lichtbron Retrofit LED E27
IP-waarde IP20 (Beschermd tegen grote vaste stoffen)