Woonkamer

Woonkamer

De woonkamer of living is het centrale punt van elke 'thuis' waar we veel en vaak samen tijd doorbrengen en ontsnappen aan het drukke leven. Doen we dat bij goed licht en mooi design, dan wordt stoom afblazen een eitje. Dankzij onze selectie designer woonkamerverlichting creëren we samen de woonkamer van jouw dromen. Extra tips nodig voor licht in de woonkamer? Neem contact op met onze lichtexperts!

Producten 1-50 van 1078

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De ideale verlichting voor de woonkamer

Het is vast de ruimte in huis waar je het meeste tijd doorbrengt: de woonkamer. Verlichting is hier dan ook een zeer belangrijk element. Want met goede verlichting wordt je woonkamer een oase van rust waar je nog liever vertoeft. Op zoek naar moderne verlichting voor de woonkamer? Of hou je de verlichting in de woonkamer liever landelijk met een stoffen lampenkap? Dankzij ons ruim aanbod kan je alle kanten op! Mix & match verlichting in de living In de woonkamer is de verlichting zelden afkomstig van één lichtbron. Door een algemene lamp in de woonkamer te combineren met verschillende andere armaturen, creëer je een stemmig geheel. Kies bijvoorbeeld voor een tafellamp als eyecatcher op een bijzettafeltje, of breid de verlichting van je woonkamer uit met een stijlvolle staande lamp. Voor wie ’s avonds graag een goed boek ter hand neemt, mag in de verlichting van de woonkamer een modern leeslampje zeker niet ontbreken.

Je kan ook her en der kleine lampjes neerzetten om in de woonkamer een relaxte mood te creëren met verlichting! Het leuke aan het kiezen van verlichting voor de woonkamer, is dat je naar hartenlust kan combineren. Breng verschillende kleuraccenten samen of match diverse materialen zoals glas en metaal. Moderne verlichting voor de woonkamer is er naar ieders wens en budget. Bij ons vind je prachtige lampen van onder meer Santa & Cole, Flos en Foscarini.