Bomma

Bomma

BOMMA is een Tsjechisch bedrijf gekend voor zijn signatuurontwerpen die sierlijkheid en genot oproepen. Ze zijn vaak minimalistisch en toch uitdagend, en maken gebruik van kleuren, licht en nieuwe technologieën om adembenemende ontwerpen te doen ontstaan. Via ons dealership met dit impressionant bedrijf kan je deze wereldwijd erkende designs nu in huis halen!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

BOMMA

De verlichtingscollectie van BOMMA is uitstekend voor privaat of publiek interieurgebruik. Hun producten zijn een combinatie van hedendaags design, traditionele vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.

De ontwerpen binnen de BOMMA collectie kennen een wereldwijde erkenning doordat internationale designers en interieurarchitecten het merk door de jaren heen hebben geapprecieerd.

De BOMMA filosofie

Minimalistisch en toch uitdagend, dat zijn de wereldwijd geapprecieerde producten van BOMMA. Zij bieden een waaier van lampen, van opvallend tot zacht sfeerlicht. BOMMA's designfilosofie moedigt aan om producten te ontwerpen die meer zijn dan rage en toekomstgericht nog altijd perfect zullen passen binnen jouw interieur.

De BOMMA collectie

MUSSELS

DARK & BRIGHT STAR

BLIMP

METAMORPHOSIS

SOAP

LANTERN

Benieuwd naar de collecties? Wij vertonen in onze showroom een aantal van deze prachtige lampen. Vraag advies aan onze lichtadviseurs en zij helpen je de perfecte samenstelling op te maken. BOMMA lampen kunnen enkel ter plaatse besteld worden.

Soap

Een speling van verschillende transparante kleuren in de vorm van bellenblaasjes die sereen lijken te zweven.

De Soap collectie is gevormd met een techniek van handblazen, waarbij het glas ter plaatse vorm wordt gegeven. De glasblazers geven deze collectie het schijn van een perfect geschapen druppel, alsook het mooie unieke kleurenspectrum.

Binnen deze collectie kan je zelf de kleuren van de hanglampen kiezen uit een waaier van goud, zilver, blauw, transparant, groen met een paarse schijn enz., zodat je een kleurspeling creëert die volledig naar jouw wens is.

Liever professioneel advies? Je kan altijd terecht bij de lichtadviseurs van ACE Lighting.

Metamorphosis

BOMMA en Rückl Glassworks presenteren hun kristallen collectie, ontworpen door Rony Plesl, de Metamorphosis. De Metamorphosis verwijst naar een transformatie van één vorm naar een ander: de transformatie van kristal tot een prachtig verlicht juweel binnen elk interieur. 

Deze collectie kwam tot stand door de samenwerking van vakmannen die technische uitvoeringen zoals het snijden van geometrische patronen in de handgeblazen kristallen delicaat en precies hebben volbracht. Deze amber-, helder- of sigaarkleurige kristallen worden bovendien tot leven gebracht door de interne lichtbron, wat voor een mooi zacht licht zorgt.

Rony Plesl

Rony Plesl, de designer van deze aantrekkelijke collectie, bracht de Metamorphosis design tot leven in samenwerking met Rückl Glassworks. De meest iconische aspecten van BOMMA, namelijk precisie, scherpheid en geometrie van elke uitsnede.

"In combinatie met het licht creëren ze een buitengewone ervaring. Elk individueel onderdeel is een uniek op zichzelf staande element, gelijkend op de vrucht van een boom die elke compositie verbetert."

Mussels

Elegant en sprankelend, dat is de nieuwe collectie van BOMMA, Mussels. Zoals het woord al meegeeft, zijn deze glazen lampen gegoten in de vorm van mosselen. Twee kristallen schelpen omringen de lichtbron genesteld in een nauwkeurige fitting verkrijgbaar in glanzend antraciet of geborstelde gouden tinten. De glazen schelpen hebben een golvend patroon dat tijdens het branden het effect geeft van licht reflecterend op een wateroppervlak.

De Mussels vindt zijn inspiratie dus in organische vormen alsook natuurlijke kleuren en omgeving. De designer en creative director van deze collectie, Václav Mlynář, zei betreffende zijn designs, "Schelpen, en in het bijzonder mosselen, hebben me altijd gefascineerd door hun eenvoudige maar geraffineerde vorm. Elk van hen is origineel, maar samen vormen ze interessante composities. Ze belichamen een gevoel van elegantie en organische natuur, evenals een vleugje mysterie."

BOMMA voor jouw project?

Maandag 9u tot 17u
Dinsdag 9u tot 18u
Woensdag 9u tot 18u
Donderdag 9u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 10u tot 18u
Zondag Gesloten