Brand van Egmond

Brand van Egmond

Brand van Egmond is een designmerk afkomstig uit Nederland en een internationale trendsetter wat betreft exclusieve lichtarmaturen. Sinds 1989 heeft William Brand het merk uitgebouwd tot hoe het is vandaag, met een opmerkelijk aanbod aan handgemaakte lichtsculpturen.

0

Handgemaakte lichtsculpturen

Sculpturaal en vol karakter, de handgemaakte en exclusieve lichtsculpturen van de Nederlandse ontwerper William Brand verlichten de mooiste ruimtes ter wereld. Samen met zijn team heeft hij Brand van Egmond tot een merk gemaakt dat internationaal bekend staat om creaties die even avant-gardistisch als uniek zijn.

Vanuit zijn atelier in Naarden, brengt William Brand ieder jaar nieuwe collecties verlichting uit. Dit resulteert in een collectie van meer dan 30 zeer diverse designlampen en een ongeëvenaarde variëteit aan lichtontwerpen voor residenties en publieke ruimtes.

De sculpturale verlichting is toepasbaar in zowel moderne als klassieke interieurs en geeft deze verschillende ruimtes niet alleen licht, maar ook identiteit.


Exclusieve verlichting

Ieder lichtsculptuur wordt in het Brand van Egmond atelier met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden. In de hoogwaardige afwerking zijn de passie voor traditioneel vakmanschap en de drang naar innovatie duidelijk herkenbaar. Het resultaat is een lichtsculptuur die door velen wordt gezien als een kunstobject.


Ontdek de complete collectie en maatwerk mogelijkheden

De bestaande collectie kan in diverse finishes, afmetingen en verhoudingen worden uitgevoerd. Benieuwd naar de mogelijkheden van Brand van Egmond? Het professionele team van ACE Lighting helpt u graag verder.

Bezoek de website van Brand van Egmond voor meer informatie over William Brand en de diverse collecties: www.brandvanegmond.com.

Maak een afspraak in onze winkel voor Brand Van Egmond


Benieuwd naar de collectie van Brand Van Egmond? Maak een afspraak in onze winkel! Deze collectie is momenteel exclusief in onze winkel beschikbaar.

Maandag 9u tot 17u
Dinsdag 9u tot 18u
Woensdag 9u tot 18u
Donderdag 9u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 10u tot 18u
Zondag Gesloten