Kreon

Kreon

“Schoonheid ontstaat niet door het toevoegen van een laatste detail, wel door het weglaten ervan”

Kreon werd geboren in de jaren tachtig en is de belichaming van architecturale verlichting. Een Belgisch merk dat staat voor eenvoud en soberheid, zonder minimalistisch te zijn. Kreon creëert de mogelijkheid om de schoonheid van architectuur te bekrachtigen en herleidt elk product tot de essentiële componenten zonder het doel van de functie en het ontwerp te verliezen. Verlichting is de belangrijkste doelstelling, samen met de integratie binnen de architectuur. Voor Kreon gaat het niet enkel over licht als decoratief element, maar over armaturen met een diep begrip van alles in de omringende ruimte. Dit, gebaseerd op een zeer goed gedefinieerde hedendaagse architectuur van rechte hoeken en lijnen.

Er is een sterke focus op kwaliteitscontrole van producten, evenals op service naar onze klanten. Op elk niveau in de organisatie is er een sterke drive om een steeds hogere kwaliteit te garanderen.

Maak een afspraak in onze winkel voor Kreon


Benieuwd naar de collectie van Kreon? Maak een afspraak in onze winkel! Deze collectie is momenteel exclusief verkrijgbaar in onze winkel.

Maandag 9u tot 17u
Dinsdag 9u tot 18u
Woensdag 9u tot 18u
Donderdag 9u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 10u tot 18u
Zondag Gesloten