Lasvit

Lasvit

Lasvit geeft een nieuwe dimensie aan het Boheemse glas dat met de hand gemaakt is en met de mond geblazen wordt.

Lasvit is producent van unieke glaswerken en werd opgericht in 2007 door Leon Jakimic. Lasvit heeft met tal van gerenommeerde ontwerpers en kunstenaars samengewerkt wat heeft geleid tot stijlvolle glascollecties.

Het merk combineert de authenticiteit van het materiaal met innovatieve technologieën en creatief vakmanschap. Het team van artiesten, designers, glasblazers, ingenieurs en managers leeft van de passie voor schoonheid. In enkele jaren is Lasvit ontwikkeld tot hét go-to merk voor lichtsculpturen en kunstinstallaties bestaande uit geblazen glas van bijzonder hoge kwaliteit. Samenwerkingen met befaamde designers en artiesten resulteren in unieke collecties rijk aan creativiteit en fantasie. Ze produceren samen een werkelijk oeuvre door de baanbrekend artistieke visie van Lasvit te belichamen en correct om te gaan met de precisie en het meesterschap van onze glasmakers. De missie van het merk is om uiteindelijk glas te transformeren tot adembenemend licht en de meest uitzonderlijke design ervaringen. Lasvit biedt een breed scala aan architectuur glas, lichtinstallaties en meerdere licht collecties, welke door prijzen bekroond zijn. De buitengewone ontwerpen stralen wereldwijd in zowel openbare - als privé ruimtes.

Maak een afspraak in onze winkel voor Lasvit


Benieuwd naar de collectie van Lasvit? Maak een afspraak in onze winkel! Deze collectie is momenteel exclusief in onze winkel beschikbaar.

Openingsuren
Maandag 9u00 tot 17u30
Dinsdag 9u00 tot 17u30
Woensdag 9u00 tot 17u30
Donderdag 9u00 tot 17u30
Vrijdag 9u00 tot 17u30
Zaterdag 10u00 tot 18u00
Zondag Gesloten

Maandag 2 mei gesloten.