Lee Broom

Lee Broom

Lee Broom is binnen het Verenigd Koninkrijk een van de meest toonaangevende en leidende product- en interieurontwerpers.

Producten 1-50 van 53

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Lee Broom: Nieuwe dimensies in design

Met meer dan 20 prijzen op zijn naam, waaronder 'Designer van het jaar' op de British Design Awards in 2011, is Lee Broom een internationaal bekend designmerk. Zijn creaties omvatten originele luxe meubels en verlichtingsarmaturen die de zintuigen prikkelen.

Een Wereld van Creativiteit

Broom heeft niet alleen indruk gemaakt met zijn eigen ontwerpen, maar heeft ook interieurs en producten gecreëerd voor gerenommeerde merken zoals Christian Louboutin en Mulberry. Zijn ontwerpen belichamen een harmonieuze mix van ambacht, erfgoed en moderniteit, en vinden hun plaats in diverse omgevingen, van restaurants en hotels tot bars en huishoudelijke interieurs.

Traditie met een Twist

Wat Broom's werk echt onderscheidt, is zijn vermogen om klassieke stijlen en traditionele materialen opnieuw uit te vinden met een verrassende twist. Hij hecht veel belang aan het productieproces en ondersteunt actief Britse productietechnieken. Samen met gespecialiseerde ambachtslieden brengt hij zijn ontwerpen tot leven. Zijn creaties zijn internationaal erkend en hebben hem de bijnaam "de pin-up van de Britse industrie" opgeleverd vanwege zijn snelle opkomst in de designwereld, zoals vermeld door The Times.

Innovatie en Inspiratie

Geïnspireerd door zijn achtergrond in de modewereld blijft Broom nieuwe thema's verkennen zonder zijn herkenbare stijl te verliezen. Hij maakt gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder Carrara-marmer en Tsjechisch kristal, en werkt samen met fabrikanten over de hele wereld om te blijven innoveren. Zijn creatieve installaties zijn conceptueel sterk en altijd verrassend, waardoor hij een vooraanstaande rol speelt in het behoud en de ontwikkeling van traditionele productietechnieken.

Advies gewenst over Lee Broom?

Graag advies gewenst of een offerte? Staat een specifiek product van Lee Broom waar je naar op zoek bent hier niet tussen? Contacteer ons via het contactformulier en we helpen je verder.