Modular

Modular

Modular Lighting is een trendsetter in de architecturale verlichting. Het Belgische merk werd opgericht in 1980 door een team van eigenzinnige designers en de beste techniekers, die telkens anticiperen op de nieuwste technologieën.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Al meer dan 35 jaar lang onderscheiden ze zich van de rest door technische hoogstandjes uit te brengen, die het uiterlijk hebben van een elegant en uitdagend design. Het resultaat is gedurfde verlichting, dat net een beetje anders dan anders is.

Met hun gedurfde campagnes willen ze wereldwijd actief zijn en toch trouw blijven aan hun oorspronkelijke roots. Modular is gekend op alle continenten, buiten Antarctica. Het doel van dit wereldomvattende merk is om correcte verlichting met een juiste sterkte voor een passende ruimte te ontwikkelen. Hierbij is creativiteit en technologie cruciaal voor de Modular familie.

De Nomad collectie omvat een zeer bekende reeks van veelzijdige en minimalistische verlichting. De moderne en inspirerende lampen van Modular zijn stuk voor stuk eyecatchers.

“We zijn wie we zijn en mengen ons niet graag met de massa.”