Nemo Lighting

Nemo Lighting

Ontdek Nemo Lighting, een Italiaanse designmacht opgericht in 1993. Met een rijke erfenis van innovatie en iconische samenwerkingen straalt Nemo's verlichting wereldwijd, en verlicht de werelden van kunst, architectuur en design.

27 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nemo: een erfenis van Italiaanse verlichtingsinnovatie

Nemo, opgericht in Milaan door Franco Cassina in 1993, is een baken van innovatie in Italiaans verlichtingsdesign.  Deze nalatenschap blijft de wereld van het Italiaanse design inspireren. In 2020 breidde Nemo haar horizon uit met de oprichting van Nemo Studio, gewijd aan baanbrekende oplossingen in architectonisch lichtontwerp. Ontdek hier hun innovatieve bijdragen aan museum-, winkel- en buitenverlichting waaronder "The Masters" collectie; een eerbetoon aan designgrootheden uit de twintigste eeuw zoals Le Corbusier, Charlotte Perriand en meer.

Interesse in Nemo Lighting?

Op zoek naar iets van Nemo Lighting maar vind je het hier niet direct terug? Neem contact op met ons via het contactformulier en wij bestellen jouw gewenste lamp. Of graag een Nemo designlamp in het echt gezien voor een project of woning? Kom langs in onze showroom of vraag om een afspraak.