Orbit

Orbit

Orbit is een verlichtingsbedrijf uit België die maar één strategie hebben. Het voorop lopen in de snelle evolutie van geconnecteerde en aanpasbare architecturale led-verlichtlingsoplossingen die de kwaliteit en sferen in openbare en private ruimtes verbeteren. Zij zoeken steeds naar de nieuwste technologieën om hun producten nog beter te maken. Denk maar aan de integratie van een akoestische functie en het gebruik van zeer efficiëntie en afstembare led-lichtbronnen in zijn armaturen. Het Orbit-team is bejubeld met verschillende internationale designprijzen en staat inmiddels bekend als een gevestigde internationale speler in de architecturale projectbelichtingsscène.

Orbit werd in 1989 opgericht en heeft zich door de jaren heen geprofileerd als internationale speler op de verlichtingsmarkt. Orbit heeft met verschillende internationale designers samengewerkt en legt de focus op kwaliteitsvolle verlichting. Zeer eenvoudige, stijlvolle en elegante designs die passen in verschillende interieurstijlen.

Zij zijn altijd op zoek naar de nieuwste technologieën om hun producten nog beter te maken. Denk maar aan de integratie van een akoestische functie en het gebruik van uiterst efficiënte en afstembare LED-lichtbronnen in haar armaturen. Het Orbit-team werd bekroond met verschillende internationale designprijzen en staat nu bekend als een gevestigde internationale speler in de wereld van de architecturale projectverlichting.

Maak een afspraak in onze winkel voor Orbit


Benieuwd naar de collectie van Orbit? Maak een afspraak in onze winkel! Deze collectie is momenteel exclusief in onze winkel beschikbaar.

Maandag 9u tot 17u
Dinsdag 9u tot 18u
Woensdag 9u tot 18u
Donderdag 9u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 10u tot 18u
Zondag Gesloten