Penta

Penta

Penta is ontstaan in 1975 als een ontwerpbureau voor meubels en decoratie. Later zijn ze zich gaan specialiseren in verlichting om uiteindelijk kwaliteitsvolle, intrigerende en herkenbare designs aan te bieden. Over de jaren is de collectie zodanig uitgegroeid, dat ze meer aandacht hebben gelegd op de exclusiviteit en de mate waarin het lichtarmatuur uniek is. De kwaliteit, functionaliteit en elegantie van het design plus het samengaan van de materialen maakt waar Penta tot op vandaag voor staat. De specialisatie binnen het vak resulteert in schitterende lichtarmaturen.

Penta Light ontwerpt en produceert lampen van hoge kwaliteit, met een eigentijds design die 100% in Italië worden gemaakt. In de loop van onze geschiedenis hebben ze de ideeën van veelgevraagde en nooit voorspelbare ontwerpers geïnterpreteerd en hun visie omgezet in objecten waarin formele schoonheid samenkomt met functioneel nut.

Maak een afspraak in onze winkel voor Penta


Benieuwd naar de collectie van Penta? Maak een afspraak in onze winkel! Deze collectie is momenteel exclusief in onze winkel beschikbaar.

Openingsuren
Maandag 9u00 tot 17u30
Dinsdag 9u00 tot 17u30
Woensdag 9u00 tot 17u30
Donderdag 9u00 tot 17u30
Vrijdag 9u00 tot 17u30
Zaterdag 10u00 tot 18u00
Zondag Gesloten