Prolicht

Prolicht

Prolicht gelooft dat de mate waarin we creatief zijn niet gelimiteerd mag worden door bijvoorbeeld voorraad situaties of minimale bestelhoeveelheden. Dit merk gaat net dat ietsje verder om uiteindelijk excellentie te bekomen. Het lichtarmatuur naar wens wordt geproduceerd in de ‘High-Tech-Manufactory’. Zowel de afmetingen als het type van constructie, de lichtbron of - kleur en zo veel meer kan aangepast worden aan de specifieke behoeften van uw situatie. Men stapt af van massaproductie en maakt individuele configuratie mogelijk waardoor de juiste licht stemming en de perfecte sfeer gecreëerd kan worden, die aansluit bij de architectuur van uw woning. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en elk product is uniek. Prolicht wil hiermee duidelijk maken dat uw creatieve vrijheid niet beperkt mag worden.

Om te voldoen aan uw unieke wensen en eisen, heeft Prolicht voor zijn assortiment individuele en op maat gemaakte verlichtingsoplossingen gecreëerd. Gemaakt om de perfecte sfeer in een ruimte te creëren, passend bij uw architectuur. Omdat elke taak en elke wens van de klant anders is, maakt de aanpasbaarheid van onze producten het cruciale verschil. Het stelt u in staat de juiste lichtstemming en de perfecte sfeer in de ruimte te creëren, zonder uw creatieve vrijheid te beperken. Daarom kan Prolicht voor u een geheel individuele verlichtingsoplossing produceren. Afgestemd op uw wensen en eisen. In recordtijd gemaakt. Op tijd geleverd. Volgens de laatste stand van de techniek. En duurzaam geproduceerd in de Tiroler Alpen.

Maak een afspraak in onze winkel voor Prolicht


Benieuwd naar de collectie van Prolicht? Maak een afspraak in onze winkel! Deze collectie is momenteel exclusief in onze winkel beschikbaar.

Openingsuren
Maandag 9u00 tot 17u30
Dinsdag 9u00 tot 17u30
Woensdag 9u00 tot 17u30
Donderdag 9u00 tot 17u30
Vrijdag 9u00 tot 17u30
Zaterdag 10u00 tot 18u00
Zondag Gesloten