Prolicht

Prolicht

Prolicht gelooft creativiteit niet gelimiteerd mag worden door zaken als voorraad of minimale bestelhoeveelheden. Dit merk gaat net dat ietsje verder om uiteindelijke excellentie te bekomen. Met behulp van hun ‘High-Tech-Manufactory’ produceren zij verlichting naar wens. Zo stappen ze af van massaproductie en maken ze individuele configuratie mogelijk waardoor de juiste licht stemming en de perfecte sfeer gecreëerd kan worden aansluitend bij jouw architectuur van uw woning.

Om te voldoen aan uw unieke wensen en eisen, heeft Prolicht voor zijn assortiment individuele en op maat gemaakte verlichtingsoplossingen gecreëerd. Gemaakt om de perfecte sfeer in een ruimte te creëren, passend bij uw architectuur. Omdat elke taak en elke wens van de klant anders is, maakt de aanpasbaarheid van onze producten het cruciale verschil. Het stelt u in staat de juiste lichtstemming en de perfecte sfeer in de ruimte te creëren, zonder uw creatieve vrijheid te beperken. Daarom kan Prolicht voor u een geheel individuele verlichtingsoplossing produceren. Afgestemd op uw wensen en eisen. In recordtijd gemaakt. Op tijd geleverd. Volgens de laatste stand van de techniek. En duurzaam geproduceerd in de Tiroler Alpen.

Maak een afspraak in onze winkel voor Prolicht


Benieuwd naar de collectie van Prolicht? Maak een afspraak in onze winkel! Deze collectie is momenteel exclusief in onze winkel beschikbaar.

Maandag 9u tot 17u
Dinsdag 9u tot 18u
Woensdag 9u tot 18u
Donderdag 9u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 10u tot 18u
Zondag Gesloten