Moooi Carpets Eden Queen Tapijt

De Eden Queen van Marcel Wanders studio is het neusje van de zalm in de collectie baanbrekende tapijten en vloerkleden uitgegeven door Moooi Carpets.
VOORRAAD
Maak een selectie om de beschikbaarheid te weten.
Vanaf € 2.370,39

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

Afwerking en maatvoering

De tapijten en vloerkleden van Moooi Carpets zijn telkens verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: Low Pile PA (laagpolig polyamide), Soft Yarn PA (zachte garen polyamide) en Wool (wol).

De versies gemaakt uit polyamide genieten doorgaans de voorkeur. Het verschil tussen Low Pile en Soft Yarn wordt verklaard door de lengte van de polen of ‘haren’ van het tapijt. Beide types hebben hun eigen voor- en nadelen. Bij Low Pile of laagpolige edities zijn de polen of ‘haren’ van het vloerkleed korter, wat een beetje ruwer aanvoelt. Bovendien oogt bij laagpolige vloerkleden de print van het ontwerp iets scherper. Ze zijn in de regel eenvoudiger in onderhoud en hierdoor nog meer geschikt voor ruimtes met een hoge gebruiksfrequentie zoals kantoren of publiek toegankelijke gebouwen. Omdat de productie ervan minder materiaal vereist, is de levertermijn tenslotte korter.

Bij Soft Yarn modellen zijn de polen of ‘haren’ van het vloerkleed langer, wat zorgt voor een zachter en voller effect. Hierdoor zijn ze eerder geschikt voor residentieel gebruik. Omdat er meer materiaal nodig is om ze te produceren, bedraagt de levertermijn iets langer en ligt de prijs ervan hoger.

Daarnaast zijn de meeste ontwerpen ook beschikbaar in twee of drie vormen: als rechthoek, vierkant, of ronde. Elke vorm wordt gemaakt in minstens twee verschillende maten. De ideale afmeting voor een rechthoekig vloerkleed onder een eettafel is 200 x 300 cm.

Verkrijgbaar op bestelling

De tapijten en vloerkleden van Moooi Carpets zijn uitsluitend op bestelling beschikbaar. Alle designs van Moooi Carpets zijn tevens verkrijgbaar als kamerbreed tapijt (broad loom, wall to wall). Voor meer informatie over alle mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op.

In onze showroom

Kom een aantal ontwerpen van Moooi Carpets live ontdekken in onze showrooms te Antwerpen. Daarnaast hebben we een boek met alle stalen beschikbaar zodat we samen met jou de beste keuze voor jouw project kunnen maken.

Meer informatie
Merk Moooi Carpets
Ontwerper Marcel Wanders
Ruimtes Bureau, Eetkamer, Hal, Kantoorruimte, Slaapkamer, Winkelruimte, Woonkamer
Stijl Iconisch, Classic, Retro / Vintage, Trending
Opgelet! Dit product wordt speciaal voor u besteld en kan niet geretourneerd worden.
Misschien bent u ook geïnteresseerd in
Tom Dixon Plum Martini Glazen
Tom Dixon Plum Martini Glazen
Special Price € 143,99 Regular Price € 169,40
Tom Dixon Terrazzo Kaars Medium
Tom Dixon Terrazzo Kaars Medium
Special Price € 157,64 Regular Price € 185,46