Petite Friture Vertigo ø140cm Hanglamp

De Vertigo hanglamp van Petite Friture is zo gemaakt dat hij zich gemakkelijk aanpast aan de ruimte. Deze hanglamp maakt van elke kamer een mooie en intieme ontmoetingsplaats.
VOORRAAD
Maak een selectie om de beschikbaarheid te weten.

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

Trendy ontwerp

Je vindt de Vertigo hanglamp in menig interieur. Deze iconische lamp van ontwerper Constance Guisset voor Petite Friture is bijzonder omwille van zijn opbouw. Deze bestaat uit een structuur van fiberglas waar linten van polyurethaan zijn rond gewikkeld. Dit ontwerp maakt de hanglamp enorm licht. Bij zachte wind danst hij zelfs aan je plafond. Met zijn enorme omvang maak je met de Vertigo hanglamp een statement in je interieur. Het is een echt icoon, deze lamp moet je gewoon in huis halen.


Schaduwspel

De linten spelen een grafische schaduwspel op de muren. Dit spel krijgt een nog extra dimensie wanneer de Vertigo in beweging wordt gebracht door kleine windstoten.


Twee versies

De Vertigo hanglamp is beschikbaar in twee formaten: een grote Vertigo met een diameter van 200cm en een kleinere Vertigo met een diameter van 140 cm. Elk formaat werd uitgewerkt in zes verschillende kleuren: zwart, groen, koper, wit, beetle en kobalt.

Meer informatie
Afmetingen ø140cm
Merk Petite Friture
Ontwerper Constance Guisset
Jaar van het ontwerp 2010
Ruimtes Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer
Stijl Iconisch, Modern
Materiaal Kunststof
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Neen
Kabellengte 300.00
Energielabel A++
Lichtbron inbegrepen Neen
Type lichtbron Retrofit LED E27
IP-waarde IP20 (Beschermd tegen grote vaste stoffen)