Tom Dixon Mirror Ball 50cm Hanglamp

Een van de meest herkenbare Tom Dixon collecties. Mirror Ball is licht maar toch robuust en reflecteert de omgeving, wat voor een mooi reflecterend lichteffect zorgt.
VOORRAAD
Maak een selectie om de beschikbaarheid te weten.
Vanaf € 935,94 Regular Price € 1.101,10

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

De Mirror Ball collectie

De Mirror Ball is één van de grootste succesverhalen van Tom Dixon, al noemt Dixon dit zelf één van zijn grootste mislukkingen. Het oorspronkelijke doel van de Mirror Ball was om een bolvormige, hoogglanzende lamp te maken die compleet in de ruimte zou opgaan. Het uiteindelijke resultaat was een lamp met een compleet tegenovergesteld effect: een lamp die zeer aanwezig is in de ruimte. De Mirror Ball collectie is vervaardigd uit polycarbonaat met een hoogglanzende laag wat het spiegeleffect creëert.


Tom Dixon

Tom Dixon is een autodidacte Britse design ontwerper. Sinds zijn beginjaren, toen hij in de jaren 1980 oud ijzer omtoverde tot radicale meubels, heeft Dixon zich telkens weer opnieuw uitgevonden. Zo werkte hij onder andere samen met Cappellini, was creatief directeur bij Habitat en Artek, richtte het bedrijf Eurolounge op en vestigde in 2002 zijn eigen merk: Tom Dixon. Tot op heden ontwerpt Tom Dixon excentrieke lichtobjecten, accessoires en meubels.

Meer informatie
Afmetingen 50cm
Merk Tom Dixon
Ontwerper Tom Dixon
Jaar van het ontwerp 2002
Ruimtes Eetkamer, Keuken, Woonkamer
Stijl Modern
Materiaal Polycarbonaat
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Ja
Kabellengte 250.00
Lichtbron inbegrepen Ja
Type lichtbron Geïntegreerde LED
Opgelet! Dit product wordt speciaal voor u besteld en kan niet geretourneerd worden.