&Tradition Blown SW3 Hanglamp

Blown is de eerste lamp die Samuel Wilkinson voor &Tradition maakte. De textuur in de glazen lampenkap resulteert in een prachtig lichtpatroon op de muren. Ondertussen werkte Wilkinson een hele Blown collectie uit.
VOORRAAD
Maak een selectie om de beschikbaarheid te weten.
Vanaf € 314,72 Regular Price € 370,26

Wil je grotere aantallen kopen?

Een volledige woning inrichten?

Contacteer onze adviseurs

Inspiratie

Voor zijn Blown lamp voor &Tradition, haalde Samuel Wilkinson zijn inspiratie uit verschillende hoeken. Zo werd hij geïnspireerd door antieke keramiek, antieke glazen, lenzen van oude lampen, vuurtorens en veel meer. Maar voor de textuur in zijn lampenkap zien we duidelijk dat Wilkinson uiteindelijk uitkwam bij de framboos.


Blown

De naam Blown werd geïnspireerd door het creatieproces van deze lamp. Elke lamp uit de Blown collectie werd mondgeblazen door een expert in zijn vak. Dankzij hun vakkennis kon het unieke patroon toegevoegd worden, wat voor een prachtig lichteffect zorgt.


Vier versies, twee kleurvarianten

De Blown collectie bestaat uit een selectie hanglampen, een plafondlamp en een tafellamp. Elke lamp is verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en opaal (wit). De tafellamp is een uitzondering. Deze heeft een voet met een zwart gemarmerd effect.

Meer informatie
Afmetingen 28 cm x 28 cm
Merk &Tradition
Jaar van het ontwerp 2013
Ruimtes Eetkamer, Slaapkamer, Woonkamer
Stijl Modern
Materiaal Glas, Metaal
Geschikt voor badkamer Neen
Geschikt voor buitengebruik Neen
Dimmen met app Neen
Dimbaar Neen
Kabellengte 400.00
Energielabel A++
Lichtbron inbegrepen Neen
Type lichtbron Retrofit LED E27
IP-waarde IP20 (Beschermd tegen grote vaste stoffen)