Licht & Design Event - occhio store by ACE Lighting @KIDchen Concept

Met groot enthousiasme nodigen we jullie uit voor een uniek evenement op zaterdag 9 maart 2024 waar de synergie van culinaire meesterwerken, avant-garde verlichtingsdesign en de nieuwste trends in interieur centraal staat.

Miele x KIDchen Concept

Beleef een dag waarop een topchef van Miele zijn culinaire vaardigheden ten toon spreidt, gebruikmakend van de nieuwste keukentechnologieën.

Laat je meevoeren door de onbegrensde kookmogelijkheden die de geavanceerde apparatuur van SieMatic by KIDchen Concept biedt, van kookplaten met ingebouwde afzuiging tot de verfijning van stoomovens.

Occhio store by ACE Lighting

ACE Lighting brengt bezoekers verlichting van het voortreffelijke Duitse merk Occhio.

Occhio staat voor meer dan alleen verlichting; het is een ervaring die uitnodigt tot genieten, het creëren van uitzonderlijke momenten en het uitdrukken van persoonlijke stijl.

Dit en nog meer vind je tijdens het event bij KIDchen Concept.

Schrijf je in voor een van de sessies van twee uur en krijg de kans om ondergedompeld te worden in de wereld van culinaire perfectie, baanbrekende verlichting en de laatste woontrends.

Graag meer gezien van ons? Bezoek onze winkel voor huidige showroommodellen of volg ons op onze socials en blijf op de hoogte van nieuwigheden en kortingen!

ACE Lighting Instagram
ACE Lighting Facebook
ACE Lighting Youtube